Fritliggende villa med fire soveværelser og privat pool i Antalya Belek

Belek
Hus • 5 rum • 4 seng. • 4 bad. • 192 m² • ref: AYT-03732-31198
12.566.747 DKK
Fritliggende villa i Belek, udstyret med specielt design og produktion af høj kvalitet

Villaen til salg er beliggende i Belek, den mest luksuriøse turistby i Antalya. Belek er kendetegnet ved tilstedeværelsen af 7-stjernede hoteller og high-end villaer.

Villa ligger 2 km til Belek centrum, 2,4 km til Belek Strand, 8,1 km til forlystelsesparken Land of Legends, 30 km til Antalya Lufthavn og 34 km til Antalya centrum.

Villa til salg i Belek, Antalya, er bygget på 629 m² grund med et nettoforbrugsareal på 192 m². I villaen er der en privat parkeringsplads, kameraer, alarmsystem, have, smart home system, swimmingpool med jacuzzi og sauna.

Fritliggende villa tilbyder komfortable og underholdende opholdsrum; åbent køkken, stue i galleristil, 4 soveværelser med eget badeværelse og i alt 5 toiletter, smart home-system, vaskerum, balkon, terrasse, toilet, fingeraftrykslæser ved indgangen, spot- og LED-belysning, jacuzzi og sauna i det store rum bygget ved hjælp af materialer af høj kvalitet såsom poolopvarmning, 5 fjernstyrede klimaanlæg, gulvvarme, grillplads, bar, aluminiumsmontre og isolerede vandledninger.


AYT-03732

Rum

Værelser5
Soveværelser4
Badeværelser4
Balkoner2

Overflader

Levende192 m²
Total240 m²
Aircondition
Balkon
Barbecue
Satellit TV
Sauna
Swimmingpool
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Alarm
Have
Parkering
Spabad

Belek

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
TypeHus
Bygningsår2023