Stenbelagte villaer med private pools i Bodrum, Tyrkiet

Gündoğan
Hus • 5 rum • 4 seng. • 4 bad. • 130 m² • ref: BJV-00315-29140
4.505.005 DKK
Fritliggende villaer sammenflettet med naturen i Bodrum Gundwan

Villaerne ligger i Kucuk Bok-distriktet, som ligger i den nordlige del af Bodrum-halvøen. Det henleder opmærksomheden på deres placering mellem regionerne Golturkbuku og Yalikavak. Mange daglige og sociale faciliteter, såsom caféer, markeder og apoteker i området, er let tilgængelige.

Villaer til salg i Bodrum er 3 km til centrum af Gunduan, 4 km til Turkbuku, 8 km til Yalikavak, 14 km til Torpa, 20 km til Bitz, 22 km til centrum af Bodrum og 50 km til Milas - Bodrum Lufthavn.

Det er beliggende i et boutique-projekt bygget på et samlet areal på 4553 kvadratmeter. Projektet ligger 750 meter fra havet. Villaerne har udsigt over naturen og byen. Hver villa er designet til fire årstider af livet. De har egen pool, åben parkering og have. De er dækket af natursten.

Villaerne har 4 soveværelser, badeværelse til hvert værelse, køkken i åbent plan og opholdsstue. De er udstyret med indbyggede apparater, et gulvvarmesystem og et centralt klimaanlæg. Der er også en valgfri pejs, solenergi, en fuld effekt generator og en vandtank.


BJV-00315

Rum

Værelser5
Soveværelser4
Badeværelser4
Balkoner1

Overflader

Levende130 m²
Total142 m²
Aircondition
Balkon
Barbecue
Satellit TV
Swimmingpool
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Have
Parkering

Gündoğan

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Udsigt til marker
TypeHus
Bygningsår2024