Lejligheder nær skoler og konsulater i Ankara Çankaya Oran

Yukarı Dikmen Mahallesi
Lejlighed • 3 rum • 2 seng. • 2 bad. • 118 m² • ref: ESB-00253-34722
2.011.132 DKK
Luksuslejligheder i en førsteklasses beliggenhed med rigelige sociale faciliteter i Çankaya Oran

Çankaya skiller sig ud som et centralt og bemærkelsesværdigt område i den tyrkiske hovedstad Ankara. Çankaya indtager den næststørste placering i Ankara i volumen og spiller en afgørende rolle både administrativt og som omdrejningspunkt for handel og kultur. Distriktet ligger i hjertet af Ankara og er hjemsted for mange offentlige institutioner, ambassader, indkøbscentre, shoppingområder, caféer og restauranter. Çankaya har været en vigtig aktør på Tyrkiets politiske scene og har været vært for mange offentlige institutioner og ambassader siden den tyrkiske republiks tidlige år. Oran Neighborhood, hvor disse boliger er placeret, er et distrikt i Ankaras Çankaya-distrikt. Oran er kendt for sine boligområder, der imødekommer beboere med høj indkomst, indkøbscentre og grønne områder, og er et yndlingsområde, der tilbyder forskellige sociale aktiviteter, indkøbsmuligheder og underholdningssteder. Kvarteret er for det meste præget af moderne boligprojekter, villaer og luksuslejligheder. Desuden har Oran mange private skoler, hospitaler, indkøbscentre og restauranter. Grønne områder og haver i nabolaget giver beboerne ideelle steder at slappe af og deltage i rekreative aktiviteter. Orans nærhed til Ankaras forretnings- og finanscentre øger sin appel, hvilket gør det til et foretrukket sted for dem, der omfavner Ankaras moderne livsstil og tiltrækker familier og fagfolk fra erhvervslivet.

Lejlighederne til salg i Ankara Çankaya har en privilegeret udsigt over dalen og er strategisk placeret i begyndelsen af Dikmen-dalen. Projektet er af interesse på grund af dets nærhed til de vigtigste vartegn i det omkringliggende område. Boligerne ligger kun 250 m fra Ankara University of Music and Fine Arts, 1 km fra Intelligence President, 1,1 km fra National Schools, 2 km fra One Tower Mall, 2,1 km fra Panora Shopping and Life Center og 2,2 km væk. Fra KuzuEffect Mall. Derudover ligger det 2,2 km fra konsulatområdet, 2,4 km fra generaldirektoratet for TRT, 4,4 km fra det berømte Atakule, 4,5 km fra den fredelige Eimre-sø og 6,7 km fra kassationsretten. Med denne privilegerede beliggenhed sikrer du nem adgang til byens seværdigheder og hurtige forbindelser til Kızılay, kun 8.7 km væk, og Ankara Esenboga Lufthavn, 36.4 km væk. Dette ekstraordinære boligprojekt tilbyder et særpræg, da det letter livet takket være dets strategiske beliggenhed og mange fordele.

Dette overdådigt udstyrede projekt består af 6 lodrette blokke og 3 vandrette blokke og ligger på en grund på 57.000 kvadratmeter og tilbyder et boligareal, der harmonisk er sammenflettet med grønne områder gennem et landskabsområde på 15.500 kvadratmeter og en unik udsigt over dalen. Et fremtrædende træk inden for megaprojektet er det store basarområde med 31 butikker, der imødekommer alle behov. Projektet omfatter alle sociale faciliteter, åbne og lukkede parkeringsområder, lukkede overvågningskameraer, sikkerhedstjeneste døgnet rundt, syv dage om ugen, receptionstjenester, indendørs swimmingpool, udendørs biograf, dampbad, sauna, tyrkisk bad, fitnesscenter, legepladser, fitnesscenter, tennisbane, basketball- og volleyballbaner, fuld generator og elevator. Inden for megaprojektet tilbydes luksus to, tre, 4 og 5-værelses lejlighedsmuligheder for at imødekomme forskellige behov, hvilket giver et unikt niveau af komfort og livsstil.

Hver lejlighed har en rummelig stue, et omhyggeligt designet separat køkken, et moderne badeværelse, et funktionelt vaskerum, et elegant påklædningsværelse, et privat master badeværelse og en rummelig balkon enhed. Luksuslejligheder har detaljer, der prioriterer komfort, herunder smart home-systemer, et 3-delt indbygget køkken af høj kvalitet, stor LED-loftbelysning, privat skillevæg, komfortabel garderobe, opvaskemaskine, gulvvarmesystem med dedikerede varmeomkostninger, satellit-tv-system og privat opbevaringsområde. Disse karakteristiske lejligheder er designet til at opfylde kravene i det moderne liv og åbner dørene til et liv med komfort og luksus for beboerne. Takket være sin nærhed til skoler og konsulatområdet, sin unikke udsigt over dalen og sin prestigefyldte beliggenhed tæt på indkøbscentre, lover dette projekt en behagelig levende oplevelse.


ESB-00253

Rum

Værelser3
Soveværelser2
Badeværelser2
Balkoner2

Overflader

Levende118 m²
Total133 m²
Balkon
Elevator
Satellit TV
Sauna
Swimmingpool
Tennis
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
24/7 concierge
Dampbad
Fitnesscenter
Internet
Parkering

Yukarı Dikmen Mahallesi

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
TypeLejlighed
Bygningsår2025