Private tropiske villasteder fra kun US $ 35,000,00

Kepulauan Anambas Regency
Grund
244.853 DKK

Med eksisterende beskedne feriesteder, og Bawah, pavillonerne og andre, der driver eller planlægger luksusudviklinger, er der et klart markedsgab, der åbner for beskeden luksusindkvartering i provinsen. Derudover er der med den stigende investeringsinteresse i provinsen nu en række nuværende og fremtidige resortudviklere, der ikke har adgang til indkvartering af den krævede standard for byggehold, vestlige besøgende eller deres medinvestorer.

Kepri Estates planlægger i øjeblikket en landbaseret 4-stjernet resortudvikling for delvist at udfylde dette markedshul og forventede efterspørgsel efter beskeden luksusindkvartering i vestlig stil i provinsen. Prime strandpladser vil være tilgængelige for mindre end US $ 35,000,00, og fuldt udstyrede villaer kan bygges fra $ 85k (1 soveværelse) til $ 175k (3 soveværelse). Villaerne kan udlejes på lang eller kort sigt, udlejes til andre eller bare bruge udelukkende dig selv.

Det forventes, at disse villaer også kan udlejes til andre udvejsudviklere på lang sigt i løbet af deres byggeperiode. Registreringer af interesse er åbne og er tilgængelige ved at e-maile sales@kepriestates.com. Masterplaner og endelige design og resortets investeringsinvitation vil blive udvidet til at omfatte registranter af interesse efter "først til mølle-princippet". Et projektresumé og faktablad på højt niveau vil blive sendt til hver registrering af interesseansøgere.

Overflader

Grund1000 m²

Kepulauan Anambas Regency

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.