Lejlighed for Køb i Nice, Frankrig

Nice
Lejlighed • 4 rum • 2 seng. • 76 m² • 1. etage • ref: 1446512
2.383.119 DKK
iad Frankrig - Bertrand GINDRAUD tilbyder: Lejligheden er beliggende på første sal i en bygning type 1930 og bygget i et roligt område og i fuld udvikling.
I denne lille lejlighed på 12 grunde udstyret med elevator vil du opdage et meget smukt rum mod øst / vest. Smukke loftshøjder og masser af lys kendetegner denne ejendom.

Blandt stedets mange aktiver er du de eneste, der drager fordel af den private og eksklusive brug af bygningens gårdhave, der er omdannet til en lille have på 25 m2.

Terrasserne, ændret til to overdækkede verandaer og lukket af karnapper, er installeret på begge sider, hvilket giver ca. 22m2 ekstra plads.
Således tilbyder ejendommen i alt mere end 98m2 boligareal. Et sjældent område til salg i nabolaget.

Når du er gennem sikkerhedsdøren, opdager du en meget rummelig indgang med skabe og opbevaring. Dette værelse adskiller soveområdet fra receptionen. Det fører også til et badeværelse, en god størrelse omklædningsrum og et separat toilet.

Soveområdet huser to soveværelser, som hver åbner ud til den samme veranda omdannet til et kontor. Derfra har du adgang til den private gårdhave.
Et brusebad tilføjer komfort til et af de to soveværelser.

Modtagelsesområdet, af god størrelse, tilbyder to værelser: det ene som køkken og det andet som stue. Den anden veranda er tilgængelig via de to franske vinduer i denne stue.

En næsten komplet renovering er blevet gennemført. Dette vedrører gulvene i indgangen, soveværelserne, stuen, køkkenet og vaskerummet, erstattet af tidløse fliser og parketgulve.
Køkkenmøblerne er blevet renoveret for at bevare et strejf af det gamle og tilbyder en ekstra cachet.
Alle malerier er nye og klar til at dekorere.

Lejligheden har også en stor kælder i kælderen.

Denne ejendomsannonce er for 1 hovedparti beliggende i en ejerlejlighed, der danner 45 partier i alt, ikke underlagt nogen igangværende procedure og med et gebyr på ca. € 263,83 pr. Måned (dvs. € 3165,96 årligt) angivet af sælgeren. Agenturgebyrer, der skal betales af sælgeren. Oplysninger om energivisning på denne ejendom: DPE D-indeks 216 og GHG D-indeks 31. Oplysninger om de risici, som denne ejendom er udsat for, findes på Géorisques hjemmeside: www.georisques.gouv.fr. Denne ejendomsannonce er skrevet under redaktionelt ansvar af Bertrand GINDRAUD EI (ID 54904), uafhængig ejendomsmægler (uden holdingfonde), handelsagent for SAS I@D France registreret hos RSAC i FREJUS under nummeret 434430963, indehaver af ejendomssalgskortet på vegne af selskabet I@D France SAS.

Rum

Værelser4
Etager6
Soveværelser2

Overflader

Levende76 m²
Grund324 m²
Elevator
Terrasse

Nice

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
TypeLejlighed
Bygningsår1930
Mærkning af energieffektivitet
D
216
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkning
D
31