Lejlighed for Køb i Alicante, Spanien

Alicante, Carrer Sidi-Ifni, 7
Lejlighed • 4 rum • 4 seng. • 1 bad. • 142 m² • 5. etage • ref: 340053
671.240 DKK

Utrolig PENTHOUSE alle udvendige og renoverede klar til at flytte ind i C / Sidi-Ifni, på en 5. sal uden elevator, hus på 120 m2 fordelt på 4 soveværelser, 2 doubler og 2 singler, nogle har indbyggede skabe og adgang til terrassen, et komplet badeværelse med bruser, renoveret køkken og rummelig og lys stue / spisestue, der har aircondition med adgang til en stor terrasse.

Beliggende i et stort og hyggeligt samfund, beliggende i et meget roligt område med alle byens faciliteter.nødvendige tjenester i nærheden; busstoppesteder, sporvognsstoppesteder, parker, skoler, butikker, supermarkeder. Et hus, der er indrettet til at flytte ind i.

Vi er placeret på C / Sidi-ifni n º 11 (Alicante)

Hos Tecnocasa agenturer udfører vi en gratis vurdering af din lejlighed, hus eller ejendom i henhold til virkeligheden på det nuværende ejendomsmarked. Tecnocasas ejendomsrådgivere har stor viden om det lokale marked og dets karakteristika, og det giver ekstra sikkerhed for din vurdering.
Værdiansættelsen af en ejendom præsenteres skriftligt og indeholder en opdeling, der omfatter alle de skatteudgifter, der er knyttet til salget.

Finansielle tjenesteydelser
Fordele for sælgeren Kìron-netværket sikrer, at pantbeløbet stilles til rådighed samme dag som skødet (det er faktisk nødvendigt for notaren at udstede brugsformaliteten). Medmindre der er tale om nybyggeri, er det ikke nødvendigt for sælger at gribe ind som pantgiver.

Fordele for køberen Takket være de professionelle tjenester fra Kìron, låne- og kreditmæglerfirmaet i Tecnocasa-koncernen, opnår køberen mere hastighed i overvejelserne om ydelse af pantet, forenkling af den ønskede dokumentation, forbedring af finansielle produkters konkurrenceevne og reduktion af ekstraomkostninger.

Derudover tilbyder Kìrons rådgivere skræddersyede løsninger til køb af et hjem, til renovering eller til andre specifikke finansieringsbehov.

Databank
Fordele for sælgeren Tecnocasas brede vifte af potentielle købere gør det lettere at forkorte salgstiderne for ejendomme.

Derudover får sælgeren oplysninger om, hvor mange penge den potentielle køber er villig til at betale for en lejlighed, hus eller bolig i det område, hvor deres ejendom ligger.

Rum

Værelser4
Soveværelser4
Badeværelser1

Overflader

Levende142 m²
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Aircondition

Carrer Sidi-Ifni, 7, Alicante

TypeLejlighed
Bygningsår1969
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data