Stor grund til dit drømmehus i en meget rolig og central beliggenhed i Potsdam-Eiche, direkte nærhed til den historiske Sanssouc…

P, Lindstedter Str.
Byggegrund • ref: 410
16.050.698 DKK
sjælden ledig grund i et eftertragtet boligområde i Potsdam-Eiche, direkte nærhed til den historiske Sanssouci Palace Park, en byggegrund i henhold til § 34 omgivende og kvarterudvikling, udvikling af et stort villahus eller op til 5 individuelle beboelsesejendomme med 1-3 familiehuse hver. *Denne exposé er tilgængelig på tysk, engelsk og russisk.*Engelsk: Denne exposé er tilgængelig på tysk, engelsk og russisk.

Den unikke byggegrund ligger i Potsdam-Eiche, meget tæt på Sanssouci Palace Park. Den her tilbudte grund/byggegrund med et etageareal på ca. 2.300 m2 kan bebygges i henhold til den omgivende og omgivende kvarterudvikling (§34 BauGB). Hvis du vil have masser af plads til dig selv og din familie og leve din komfort i livet med en ny bygning i henhold til dine ideer, kan du realisere det på denne ejendom. Byggegrunden er meget velegnet til familier med et ønske om at bygge et stort villahus, en særlig bungalow eller flergenerationshus samt med opførelsen af en stor have er helt lige her. *En anden mulighed: I princippet er op til 5 enfamilie-, -huse eller flergenerationshuse mulige til udvikling. Der er allerede et separat matrikelregister for hver parcel (opdelt), hvis du f.eks. ønsker at bygge på parcellerne individuelt. Den nye køber kan også videresælge enkelte grunde eller bygge et sammenhængende boligkompleks eller individuelle 1-2 familiehuse på det som investor / ejendomsudvikler. *Den meget store og allerede anlagte ejendom med de to eksisterende huse kan dog videreføres og/eller udvides som eksisterende, f.eks. af en flergenerationsfamilie. Det eksisterende hus, samt den nye bygning/råhus byggeri med allerede bygget bedstemor lejlighed kan ombygges og udvides efter eget ønske eller udvides med tilbygninger. Hvis du er interesseret, vil vi med glæde give dig en komplet exposé med en webstedsplan, billeder og yderligere information om denne sjældne mulighed.

-Byggegrund i alt ca. 2.300 m2 -Bebyggelse med op til 5 huse efter §34 om- og kvarterudvikling Hvis du simpelthen har brug for meget plads til at skabe individuelle størrelser af husstrukturen og værelserne, er dette stedet for dig! Her kan du realisere dig selv og dine egne ideer. Ejendommen kan f.eks. opføres med kun én hus-villa med flere garager, pool og særligt havelandskab, eller op til 5 enfamiliehuse/lejlighedskomplekser. Hvis andre projekter er af interesse for dig, er ejendommen allerede opdelt i 5 parceller, hver grund har sit eget matrikelregister. -5 individuelle parceller til flere huse på hele ejendommen -plus 3 separat registrerede parceller til forkørselsret, rørledning og forkørselsret I øjeblikket er der en bestand af 2 huse på ejendommen, som kan efterlades som den er eller helt nedrives, udvides, genopbygges eller ændres. -1 eksisterende hus (1-3 familiehus) -1 ny bygning/skal (1-2 familiehus) Hus1-Eksisterende hus: 1. boligenhed ca. 120 m2 boligareal i stueetagen (overetage) 2. boligenhed ca. 120 m2 areal i kælder (stueplan) som udvidet udbygningsreserve. Et andet boligareal på ca. 25-30 m2 som bedstemor lejlighed med stue, badeværelse og køkken blev skabt som et ekstra område. En større enkelt garage er placeret i husbygningen. Hus 2 Nybyggeri/råhusbyggeri: -1. boligenhed ca. 65 m2 boligareal i kælderen (bedstemor lejlighed afsluttet) -2 boligenhed på 2 etager, ca. 125 m2 boligareal under opførelse. Tagarealet (tilhørende 2. boligenhed) kan udvides/ombygges i overensstemmelse hermed, udvides Begge huse kan rives ned og realiseres fuldt ud med nyt byggeprojekt.

Rolig og central beliggenhed i Potsdam-Eiche. Den tilbudte og unikke byggegrund ligger i et distrikt lige ved siden af Sanssouci Palace Park og ca. 4 km fra byens centrum. En absolut boligidyl i naturens omgivelser, parkstørrelse og nærliggende infrastruktur. Inden for gåafstand er en intakt infrastruktur såsom børnehave, skole, læger, bilværksted, indkøbsmuligheder, kirke og offentlig transport såsom bus og tog. Sanssouci Palace Park, University of Potsdam og Science Park ligger i umiddelbar nærhed.

*De, der er interesseret i denne annonce: For forespørgsler beder vi om komplette afsenderoplysninger, inkluder venligst adresse, telefon og e-mail. Vi beder om din forståelse for, at forsendelse desværre ikke er mulig uden ovennævnte oplysninger. Alle data samt oplysninger, der er tilgængelige for os, er baseret på oplysninger fra ejeren eller stammer fra ejendomsdokumenter og gengives her efter vores bedste viden. Der tages forbehold for fejl og forudgående salg. *Købsprisen nævnt her samt de åbenlyse nøgledata på ejendommen er kun til orientering og udgør ikke et bindende tilbud. Denne redegørelse er en foreløbig oplysning. Du er velkommen til at anmode om en komplet udstilling med billeder og plantegninger af ejendommen. Den juridiske forpligtelse stammer udelukkende fra en notariseret købskontrakt. *Vil du gerne sælge din jord eller ejendom? Vi har muligvis allerede en køber til dig, da vores kundenetværk har gemt de tilsvarende søgeprofiler, både nationalt og internationalt. Vi ledsager dig professionelt med din ejendom i alle tekniske og juridiske processer i forbindelse med salget af din ejendom. Vi bruger vores erfaring til at rådgive dig om den realistiske vurdering af din ejendom og den fælles fastsættelse af købsprisen. Vi følger dig selvfølgelig gennem salgsprocessen indtil overdragelsen af ejendommen.* Vi har også et bæredygtigt netværk af finansieringsmuligheder til at støtte vores kunder til vores ejendomme og ejendomme. Du er også velkommen til at kontakte mig direkte på telefon +49(0)176-84055531. Aleksander Vukas, ejendomsspecialist, ejendomsøkonom AV Immobilien Berlin - Real Estate Consulting & Agency

Overflader

Grund2300 m²

Lindstedter Str., P

Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data