Lejlighed til salg nær de nye skiløjper

Colere
Ny lejlighed • 1 rum • 2 seng. • 2 bad. • 88 m² • Øverste etage
2.200.241 DKK

I Colere, inde i den prestigefyldte NEVILAND RESORT-bolig, der støder op til de nye skiområde 2200-skilifter, præsenterer vi det nye boligkompleks bestående af boligløsninger med typer af tre-værelses, fire-værelses lejligheder og hytter med en energiklassificering i A4.
Innovation og samtidig opretholdelse af tradition, dette er ånden, der animerer det nye projekt inden for NEVILAND RESORT. De uundgåelige materialer som sten og træ kombineres med elementer med en moderne og minimalistisk stil for at skabe et unikt og prestigefyldt kompleks. Ud over det innovative design er de mest funktionelle logikker blevet vedtaget takket være fjernelsen af arkitektoniske barrierer med indsættelse af elevatorer til hver indgang.
I denne meddelelse præsenterer vi tre-værelsesløsningen.
Fra huset kan du få adgang til Colere Infinite Mountain svævebanen direkte til fods for at drage fordel af de smukke skråninger i skiområdet Ski Area 2200.
Innovation og samtidig opretholdelse af tradition, dette er ånden, der animerer det nye projekt inden for NEVILAND RESORT. De uundgåelige materialer som sten og træ kombineres med elementer med en moderne og minimalistisk stil for at skabe et unikt og prestigefyldt kompleks. Ud over det innovative design er de mest funktionelle logikker blevet vedtaget.
Colere er ikke bare et sted, det er en oplevelse, der omfavner vinterens magi og løftet om uforglemmelige eventyr i sneen. Eventyr, der har som deres scene det renoverede skiområde "Colere Ski Area 2200", som vil transportere vintersportselskere til en verden af autentiske følelser. Skiområdet, der ligger 2.200 meter over havets overflade, tilbyder optimale forhold, garanteret selv i tilfælde af lav nedbør takket være udvidelsen af reservoiret i Polzone og det kunstige snesystem på alle skråninger. De nye moderne lifte, såsom Leitner gondollifte og stolelifte, vil tage tusindvis af mennesker til toppen i dagevis med skiløb. Og der er ingen mangel på nyheder i den nærmeste fremtid, fordi der forventes yderligere forbedringer, såsom renovering af Plan del Sole og Cima Bianca deluxe tilflugtssteder med inddragelse af suiter og spa og oprettelsen af en cykelpark, hvilket gør Colere til en multifunktionel og attraktiv destination for bjergelskere, ikke kun om vinteren.

Rum

Værelser1
Soveværelser2
Badeværelser2
Parkeringspladser (inde)1

Overflader

Levende88 m²
Aircondition
Barbecue
Dampbad
Garage
Have
Internet
Samtaleanlæg
Sauna
Sikkerhed
Faciliteter hentet af AI.
Elevator

Colere

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
TypeLejlighed
Bygningsår2023
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data