Hus for Køb i Varaždinske Toplice, Kroatien

Varaždinske Toplice
Hytte • 3 rum • 1 seng. • 1 bad. • 42 m² • 21. etage • ref: 300541015-58
596.893 DKK
Vi tilbyder et smukt hus med en smuk udsigt over Varždinske Toplice. Beliggende på en grund på 1374 m2 med egen parkeringsplads, tilbyder denne hytte fremragende muligheder for alle dem, der ønsker at nyde en aktiv ferie i et idyllisk miljø.

Huset har et areal på 42m2, har forbindelser til el, vand, gas, ejerskab 1/1.
En asfaltvej fører til huset, haven omkring huset er grønt græsfrugttræer og duften af fyrretræer, hele plottet er af regelmæssig form.

Hytten ligger kun 3 kilometer væk fra Varaždinske Toplice, som giver dig mulighed for hurtigt at oprette forbindelse til byens faciliteter og samtidig nyde freden og skønheden i naturen. Udsigten tilbyder en utrolig udsigt, der vil glæde dig og sikre afslappende øjeblikke og flygte fra hverdagens stress.

Denne dejlige hytte tilbyder alt hvad du behøver for et behageligt ophold. Den rummelige gårdhave giver dig mulighed for at nyde udendørs, mens det indre af huset giver en behagelig atmosfære til afslapning efter en aktiv dag.

Dette er en ideel mulighed for dem, der ønsker at kombinere et roligt liv i naturen med byens nærhed.

Hvis du vil opleve charmen ved dette dejlige hus med en smuk udsigt, inviterer vi dig til at kontakte os for at arrangere en rundvisning. For yderligere information og forespørgsler, er du velkommen til at ringe til os på følgende nummer: 095 5275207

Gå ikke glip af muligheden for at eje en oase af fred med en smuk udsigt og nyde en aktiv ferie. Kontakt os i dag og træd ind i dit nye hjem!

095 5275207 Boss

Rum

Værelser3
Etager1
Soveværelser1
Badeværelser1
Toiletter1

Overflader

Levende42 m²
Grund133 m²
Total42 m²

Varaždinske Toplice

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
TypeHus
Bygningsår2020
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data