Hus for Køb i Arguineguín, Spanien

Arguineguín
Villa • 4 rum • 4 seng. • 4 bad. • 179 m² • ref: 05672-CA/2934
4.103.582 DKK
Fantastisk mulighed for at erhverve et charmerende familiehus i den rolige blindgyde Guacimara, Loma Dos, Arguineguin. Placeringen af dette fritliggende hus betyder ikke kun, at du er i et område omgivet af ro, men også at du har en udsigt, der strækker sig over hele Arguineguín til havet. Selvom ejendommen i øjeblikket ikke er i sin bedste stand, tilbyder den enestående potentiale til at blive dit drømmehjem.

Ejendommen er rummelig og har et unikt layout, da den i øjeblikket er opdelt i to separate lejligheder, hver med egen indgang. Hovedhuset, som kan nås fra gaden, er omgivet af terrasse- og haveområder og er fordelt på 2 etager: layoutet giver maksimal plads og komfort, og de store vinduer giver dig ikke kun den bedste udsigt, men gør også huset lyst og godt ventileret. På nederste etage er gæstelejligheden med 2 soveværelser og rummelige terrasser.

Hvad der virkelig adskiller denne ejendom er det rummelige udendørs område. Forestil dig at kunne drage fordel af de solrige dage på hovedterrassen og skabe plads til underholdende, afslappende og familiesammenkomster. Der er så mange muligheder, at du kan oprette frodige haver, udendørs siddepladser eller endda en swimmingpool for at nyde uforglemmelige øjeblikke med dine kære.

&#&#&#Verteilung
Ejendommen er fordelt på 4 etager.
Stueetagen har en entré, to soveværelser og to badeværelser. Denne etage har haver og terrasser.
Den øverste etage har et uafhængigt køkken, rummelig hall, badeværelse og balkon. Adgang til tagterrassen, hvor der er et værelse og en terrasse.
Halvkælderen har en lejlighed med separat indgang, bestående af 2 soveværelser med dobbeltsenge, et køkken, et badeværelse og en terrasse.

&#&#&#Rechtlicher Bemærk
Den offentliggjorte plan er en orientalsk skitse af ejendommens layout og svarer ikke nøjagtigt til virkeligheden, så der kan være unøjagtigheder i layout og dimensioner.

Skatter og påløbne købsomkostninger er ikke inkluderet i prisen. De vigtigste er: ejendomsoverførselsafgift (6,5%), notar- og tinglysningsgebyrer, behandlingsgebyrer og oversættelser. I gennemsnit kan du forvente 8-10% af den securitiserede købsværdi. Men hvis du er interesseret i en bestemt ejendom, vil vi give dig et detaljeret skøn over de forventede ekstraomkostninger.

Rum

Værelser4
Soveværelser4
Badeværelser4

Overflader

Levende179 m²
Alarm
Balkon
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Have

Arguineguín

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til hav
Panoramisk udsigt til landet
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data