Casa Sole Residential in Sardinal, Guanacaste

Sardinal de Carrillo
Nyt hus • 2 seng. • 2 bad. • 85 m²
902.400 DKK

Casa Sole Residential på Sardinal, Guanacaste

 

Pris:

- Hjem Type A: $ 103,500 ⁰ ⁰

- Hjem Type B: $ 129,500 ⁰ ⁰

- Hjem Type C: $ 145,700 ⁰ ⁰

 

Specifikationer:

 

- Hjem Type A:

- Bebygget areal: 50m²

- Soveværelser: 3

- Badeværelser: 1

- Garage: 2

 

- Hjem Type B:

- Bebygget areal: 70m²

- Soveværelser: 2

- Badeværelser: 2

- Garage: 2

 

- Hjem Type C:

- Bebygget areal: 85m²

- Soveværelser: 1

- Badeværelser: 2

- Garage: 2

 

Byggeår: Byggeri i gang

Ejendomstype: Bopæl

Stand: Helt ny

 

Sted:

Casa Sole Residential ligger i hjertet af Sardinal, Guanacaste, og tilbyder en ekstraordinær levende oplevelse. Denne fantastiske ejendom er strategisk beliggende tæt på havet, hvilket giver dig en betagende udsigt og rolige omgivelser. Derudover sikrer dens nærhed til hovedvejen, der forbinder Liberia og Nicoya, nem adgang til vigtige faciliteter og tjenester.

Faciliteter:

- Community Spaces: Nyd fordelene ved en fællesskabsorienteret livsstil med dedikerede rum til familier. Casa Sole Residential er designet til at give en følelse af tilhørsforhold og tilbyder fællesområder, hvor beboerne kan mødes, hvilket fremmer en stærk følelse af fællesskab.

- Børnevenligt miljø: Samfundet sætter en ære i at give et sikkert og engagerende sted for de små i din familie. Parker og legepladser er omhyggeligt indarbejdet for at sikre, at børn har et sted at skabe varige minder og opbygge venskaber.

Hvorfor Casa Sole?

- Naturskønne omgivelser: Vågn op til skønheden i Guanacastes landskaber. Casa Sole Residential omfavner omgivelsernes naturlige skønhed og tilbyder en fredfyldt flugt fra hverdagens stress og jag.

- Praktisk forbindelse: At være tæt på hovedvejen, der forbinder Liberia og Nicoya, betyder, at du er godt forbundet til vigtige tjenester, skoler, indkøbscentre og mere. Casa Sole Residential er ikke bare et hjem; Det er en gateway til en velforbundet og bekvem livsstil.

Sikre din plads i dette kommende boligmesterværk. Casa Sole Residential er mere end bare et hjem; Det er et fællesskab, hvor minder skabes, og drømme realiseres. Gå ikke glip af muligheden for at eje en helt ny bolig på denne eftertragtede beliggenhed. Kontakt os i dag for flere detaljer og for at planlægge en visning. Dit drømmehus på Sardinal venter!

Rum

Soveværelser2
Badeværelser2
Parkeringspladser (inde)2

Overflader

Levende85 m²

Sardinal de Carrillo

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
TypeHus
Bygningsår2023