Eksklusiv : Charme og karakter til dette renoverede landsbyhus

Morges Distriktet
Hus • 7.5 rum • 4 seng. • 3 bad. • 240 m² • ref: BA-121597
14.620.111 DKK
BARNES MORGES ER GLADE FOR AT KUNNE PRÆSENTERE DETTE EKSKLUSIVE COUP DE COEUR HOUSE:

I nærheden af Morges: Beliggende i et roligt landsbycentrum, tæt på skoler, transportforbindelser og motorveje.

Dette 7,5-værelses landsbyhus (6,5 værelser + 1 loftsværelse), med et samlet boligareal på ca. 240 m², blev totalrenoveret i 2009 og er kun dobbelthus på den ene side, hvilket betyder, at det kan åbnes ud på 3 sider. Det har en dejlig udsigt over søen fra haven og indefra via visse vinduer.
Et triplex layout, men med store åbne rum på de første 3 niveauer (4 i alt, inklusive loftet på haveniveau).

Dette er et hyggeligt hjem, der nyder godt af kvalitetsmaterialer og masser af charme (såsom bjælker fra 1821, smukke gamle parketgulve, udsatte stenvægge og en brændeovn).
Renoveringen har givet ejendommen en virkelig moderne stemning med masser af naturligt lys, der kommer gennem ovenlysvinduerne (karnapper), hvoraf en del åbner ud til den hyggelige udendørs have og terrasse, beskyttet mod udsigt og med en autentisk gammel vingårdsmur. Et udvendigt skur er meget praktisk som opbevaringsplads.

Effektiv indretning: Der er opholds-, spise- og køkkenområde i åbent plan med svensk komfur og direkte adgang til terrassen. Derefter ovenpå en anden stue og 3 soveværelser, herunder 3 bruserum.

Dette er et lille, tæt pakket plot, der ikke kræver nogen større vedligeholdelse. Ideel til en familie, et ungt par eller en person, der leder efter et unikt og autentisk sted at bo.

Der er 2 udendørs parkeringspladser.

Økonomiske fordele: I stueetagen er der en hems med ca. 55 m² boligareal (med køkken og brusebad), renoveret i 2022 (parketgulv og lakering) og lejet til CHF 1.400/måned. Denne livrente vil være en stor hjælp, når det kommer til finansiering, modregning af en stor del af realkreditlånet.
Hvad mere er, det giver potentielt ekstra boligareal på mellemlang eller lang sigt, hvis behovet opstår (dvs. et muligt 4. soveværelse).

Rum

Værelser7.5
Etager3
Soveværelser4
Badeværelser3
Terrasser1

Overflader

Levende240 m²
Terrasse102 m²
Grundens besiddelse98 m²
Total249 m²
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Have
Parkering

Morges Distriktet

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Northwest orientering
Syd orientering
Udsigt til landsby
Øst orientering
TypeHus
TilstandGod tilstand
Bygningsår2009
Renovationsår2023
VarmeStrålende, Gas
MiljøLandområde