Nybyggeri moderne villa med Homsphere koncept

Chêne-Bougeries
Hus • 6 rum • 180 m² • ref: ACTPROM3-B
31.239.715 DKK
Beliggende øst for byen Genève, er kommunen Chêne-Bougeries blomstrende og meget efterspurgt i kantonen.
Ideelt beliggende, det tilbyder roen i et boligområde med lav tæthed, takket være sin klassificering som en villa zone, samtidig med at være meget tæt på byens centrum, da det er meget godt tjent med forskellige offentlige transportmidler, herunder busser, de to sporvognslinjer, samt dens umiddelbare nærhed til greenway.

Ud over det rolige miljø, som er særligt befordrende for familier, har Chêne-Bougeries også en bred vifte af sundhedsydelser med pædiatriske nødsituationer og Clinique des Grangettes, der ligger få meter fra projektet.

Kommunen tilbyder også en bred vifte af akademiske muligheder. Disse omfatter fem grundskoler, to vejledningscyklusser, tre skoler og en gymnasium samt flere private skoler. Førskoleundervisning omfatter tre børneboliger og en børnehave.

Forskellige aktiviteter, restauranter og faciliteter tilbydes også og gør Chêne-Bougeries til et sted, der vil behage de mest krævende.

Dette sæt af to rækkehuse har en elegant arkitektur i harmoni med sit websted. Bygget med ædle materialer inspirerer de til en atmosfære
stille og tidløs.

Stueetagen åbner ud mod smukke volumener, der huser et fuldt udstyret åbent køkken samt en spisestue og opholdsstue, hvor store karnapper slipper en smuk lysstyrke ind.

De øverste etager tilbyder to soveværelser, hver udstyret med eget badeværelse, samt et soveværelse med påklædningsværelse og privat brusebad. De tre soveværelser har fugleperspektiv over haven og terrassen. Mod syd nyder alle rum i husene en eksponering uden vis-a-vis.

Kældrene er meget alsidige og har et motionscenter, et spillerum med brusebad, et vaskerum samt en vinkælder, der giver adgang til et ekstra rum, der kan bruges efter købers skøn.

Hver villa har også sin egen dobbelte garage.

Modulært hjemmeautomatiseringssystem med Homsphere-teknologi. Økonomisk og energieffektiv, denne teknologi gør sine hjem selvforsynende takket være panelerne
solceller, uden kulstofemissioner. Hydraloop-systemet reducerer vandforbruget i boliger. Da denne innovative teknologi er modulær, er den også
Det er muligt at tilføje muligheder som forbrugsstyring, lydsystemstyring osv. efter behov.

Husene er udstyret med et gulvvarmesystem med justerbar termostat i alle rum og et geokølesystem til afkøling af indetemperaturerne om sommeren.

Disse "rene" huse giver betydelige besparelser på omkring CHF 230.000 i løbet af de næste 20 år, med tekniske elementer også garanteret i de næste to årtier.

Tøv ikke med at kontakte os for at sende dig en komplet fil, eller hvis du vil gå på stedet for at opdage miljøet, hvor disse huse vil blive bygget.

Rum

Værelser6
Toiletter1
Garager (udenfor)1

Overflader

Levende180 m²
Brugbar275 m²
Total716 m²
Faciliteter hentet af AI.
Garage

Chêne-Bougeries

Grundskole
TypeHus
Bygningsår2024