Luksus 3 seng villa til salg i Skiathos Island

Skiathos
Ejendom • 3 rum • 3 seng. • 3 bad. • 378 m² • ref: ES5553948
12.308.986 DKK
Luksus 3 seng villa til salg i Skiathos Island Grækenland

Esales Ejendom-id: es5553948

Ejendommens beliggenhed

Skiathos, Grækenland

Oplysninger om ejendommen

Med sin herlige natur, fremragende klima, indbydende kultur og fremragende levestandard er Grækenland hurtigt ved at få et ry som et af de mest eftertragtede steder i hele verden at bo eller besøge. På tilbud her er en chance for at foretage en smart finansiel investering i denne storslåede del af verden.

Villaen til salg er på den meget eftertragtede græske ø Skiathos, Google-koordinaterne for denne ejendom er 39.162466, 23.507107. Dette websted er privat og afsondret med panoramaudsigt over Det Ægæiske Hav og nærliggende øer, der er ingen forbipasserende trafik, ingen luftforurening og ingen støjforurening. Skiathos by og lufthavn er cirka 15 til 20 minutters gang væk, eller nogle 4 minutter i bil. Den nærmeste strand er igen omkring 15 minutters gang væk, men der er så mange strande på Skiathos, nogle siger, så mange som 60, muligvis mere, vi har tendens til at gå længere væk.

Stedet omfatter 10391 kvadratmeter, og har sikre hegn hele vejen rundt, det sidder tilbage fra Det Ægæiske Hav på høj jord, med omkring 200 meter, der er ingen chance for oversvømmelse. En del af de 200 meter er vores ejendom, resten ned til havet er defineret som offentlig skov, og kan ikke bebygges, denne offentlige skov er ikke let tilgængelig for mennesker, kun geder, vi har derfor uforstyrret udsigt over havet og nærliggende øer. Vores ejendom kan ikke nås fra havet, da kystlinjen er hakket klippe, hvilket er godt ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt.

Villaen, der vender mod syd, blev bygget i 2005 af en Skiathian Civil Engineer, der arbejder efter vores specifikke design, der kombinerer enkelhed med attraktivitet, hvert værelse er rummeligt og giver komfortabel og æstetisk tiltalende bolig. Der er to etager, øverste etage blev skabt som opholdsstue, det består af en pergola til udendørs spisning, stort set hele året rundt, en stue, en spisestue, et køkken, et studie / kontor og et toilet. Den nederste etage giver soveværelser og bryggers.

Villaen hedder Villa Pounta, fordi den ligger på Pounta-halvøen, næppe befolket. Selvom lufthavnen ikke er langt væk, og vi ser fly cirkle for at stille op med landingsbanen, er vi ikke i flyvevejen.

Indgangen til villaen sker gennem en sikker 5 meter lang skydeport, der betjenes manuelt. Denne port kunne være automatisk, da der blev installeret en elektrisk fordelingsboks til dette formål, da porten blev installeret, på ydersiden af de to portstolper er infrarøde sensorer til at give lys, når det er mørkt. Ved siden af denne port er en matchende fodgængerport, denne port har to låse, for at gøre prising åben næsten umulig,

Inde i portene til venstre, men skjult for visning er en 5000 liter vandtank, til vanding af planter i det øvre haveområde, giver denne tank vand til fire forskellige afsætningsmuligheder. Også inde i porten er en anden infrarød sensor, der giver lys langs drevet på vej til villaindgangen.

Der er ikke en garage, selvom man kunne tilføjes, men der er parkering på stedet for mindst 4 køretøjer, måske så mange som 6 eller 7.

Hoveddøren er i en flisebelagt veranda, døren er aluminium med flere punktlås, hver side af døren, der er fremhævet murværk, hver side af døren er to vinduer omkring 30 cm brede og udjævner ud med toppen af døren. Begge vinduer er beskyttet med indbygget jernværk. Verandaen har også vægbelysning på begge sider.

For at undgå konstant gentagelse skal følgende oplysninger bemærkes, glasterrassedøre og vinduer glider alle, dette undgår at de bliver smækket og brudt i kraftig vind. Alle terrassedøre har radering, for at vise om de er åbne eller lukkede, og har indbyggede låse. Hver terrassedør har også et glidende myggegardin og låsbare aluminiumsskodder med en træeffektfinish.

Vinduerne har også myggegardiner og låsbare aluminiumsskodder med en træeffektfinish.
Alle områder af villaen er flisebelagte, med variationer, der passer til placeringen.

Indgang gennem hoveddøren bringer dig ind i en rummelig gang, der fører til spisestuen, loungen, studiet / kontoret, toilettet og nedenunder trappen. Gangen har 3 væglamper, et antal stikkontakter, et kredsløbsfordelingspanel og en centralvarmetermostat til øverste etage og en radiator. Møblerne omfatter et lejlighedsvis bord og et vægmonteret skibshjul, oprindeligt fra øen Jersey.

Indgangen til spisestuen fra hallen er gennem en låsbar egetræsdør, der har 8 ruder af fremhævet glas, spisestuen er 4,85 m x 4,4 m og har to terrassedøre, den ene fører ud på terrassen med udsigt over poolen og Det Ægæiske Hav, uden for denne dør er der en elektrisk betjent markise, der strækker sig ud over terrassen for skygge, og et bord og to stole, til gin og tonic og pimm's. Den anden dør fører til Pergola. Der er 4 dobbeltvæggede lamper, adskillige stikkontakter og en radiator. For at tilføje karakter har spisestuen synlige tømmer overhead. Møbler inkluderer et udvidet karakter spisebord med 8 matchende stole (to med arme), der er også to lejlighedsvise hjørneborde, et med bordlys og en lang skænk med skuffer og hylder til spiritus osv., Indgangen til køkkenet er gennem en bue, også for at tilføje karakter.

Køkkenet er 4,15m X 3,5m, der to glas skydevinduer, en ved vasken, kigger ud over de øverste skråninger, den anden kigger ud over Pergola gårdhave, fyrreskov og Det Ægæiske Hav. Køkkenet har en 3-trins loftventilator til luftfordeling, 5 strømpunkter, 4 forsænkede loftslamper, belysning under hylden og en centralvarmeradiator.

Udstyret omfatter: -
1) En Miele kogeplade med AEG emhætte og lys.
2) En vask i rustfrit stål med to bassiner med varmt og koldt vand.
3) En Miele opvaskemaskine.
4) En Miele mikrobølgeovn.
5) En Miele ovn.
6) Et Samsung køleskab / fryser.

Lysegrønne glasfliser omgiver kogepladen, vasken, opvaskemaskinen og vægmonterede opbevaringsenheder.
Et stort opbevaringsskab med flere hylder med foldedøre er i den ene ende af enhederne.
Skjult for syne, når det ikke er i brug, er et skydebord, der kan trækkes ud under arbejdsfladen og placeres hvor som helst på tværs af køkkenet. Det kan bruges til madlavning eller til spisning, to høje afføring er tilgængelige til siddepladser.

Adgang til Pergola er gennem den anden spisestue terrassedør, pergolaen er beskyttet mod fremherskende vind, den er 11,3 m lang og 2,8 m bred, der er en låsbar port, der fører ned 3 trin til drevet, der passerer Villaen. Der er 4 væglamper og et power point, der leverer lys og strøm til Pergolaen, som har et udvidet 10-personers teakbord med ti stole. Hele vejen rundt om den forreste gårdhave og sideterrassen er der en specialdesignet balustrade til beskyttelse mod fald.

Loungen, der er adgang til fra hallen, gennem dobbelt egetræspanelerede låsbare døre, hver med 8 fremhævede glasruder, er 7,6 m lang og 4,4 m bred. For at tilføje karakter har loftet synligt tømmer, og gulvet har fremhævet fliser for at tilføje mere interesse. Der er et vindue mod øst mod slutningen af Pounta-halvøen og havet, en bred terrassedør åbner ud på terrassen, der har panoramaudsigt over Det Ægæiske Hav og nærliggende øer, et andet bord med to stole sidder uden for loungen, belysning leveres om natten af to terrasselys. Loungen har en åben pejs, der aldrig har været brugt, 6 sæt væglamper og 4 stikkontakter. Møblerne består af:_ En 4-personers sofa, en 2-personers sofa og en lænestol. Et tv-bord med 2 skuffer plus et fjernsyn, et rundt centralt sofabord, 3 mindre sofaborde og en standardlampe.

Studiet/kontoret tilgås fra hallen gennem en paneleret låsbar egetræsdør med 8 ruder af fremhævet glas og er 3,05 m X 3,27 m. Kontoret er indgangen til telefonens fastnet/bredbånd/Wi-Fi. Der 4 power points, 3 væglamper og en centralvarme radiator. Møblerne består af et skrivebord i egetræ med piedestalskuffer på begge sider, der huser vigtige filer til villaen, en drejelig direktørstol og en 1,9 m høj bogreol i egetræ, 75 m bred og 3 m dyb. Der er to vinduer, det ene kigger ud over drevet og blomsterbedene, det andet kigger ud mod havet mod Tyrkiet.

Ovenpå toilet adgang fra hallen, har en solid låsbar trædør og et låsbart vindue med myggardin, og er primært for besøgende, det er flisebelagt rundt om væggene til en højde på 1m. Udstyret består af et toilet, forfængelighed enhed med et bassin med varmt og koldt vand, under bassinet er et opbevaringsskab. Over forfængelighedsenheden er et spejl med sit eget lys, et andet lys er forsænket i loftet. Der er også et vægmonteret frakkestativ.

Trappen fra hallen fører til soveværelserne, den er 1 m bred og har 4 væglamper, i bunden af trappen er en korridor, der fører til soveværelserne, en tør butik, et vaskerum og den bageste udgangsdør. Der er et lille opbevaringsskab under trappen.

Det store soveværelse er til venstre, adgang gennem en solid låsbar dør, og måler 4,37m X 3,86m, glas terrassedøre fører ud på den nederste terrasse, der ser ud over Det Ægæiske Hav, terrassen har ekstern belysning. En stor indbygget garderobe giver rigelig opbevaringsplads. Møblerne består af to overdimensionerede enkeltsenge, 3 sengeskabe, toiletbord med polstret skammel, spejle og piedestalenheder på begge sider og en lejlighedsvis kurvestol. Der er 3 væglamper, 2 sengelamper, aircondition og centralvarmeradiator.

Det store badeværelse er tilgængeligt direkte fra soveværelset, det måler 3,22m X 3,05m, der er et vindue med udsigt over Det Ægæiske Hav. Badeværelset indeholder et toilet, en bidet enhed med varmt og koldt vand, en walk-in bruser 1m x 1m, med glas på to sider og fliser på de to andre, med en multi jet bruser enhed, en jacuzzi stil bad, også med bruser. Der er en 1 m bred forfængelighed enhed med et stort spejl og 3 ovenlys, under vasken er et opbevaringsområde. Der er et stort indbygget skab, der måler 1,5 m i bredden og 2,7 m i højden, dette bruges til opbevaring af toiletartikler, håndklæder osv. Der er en elektrisk håndklædestang og to klynger af 3 retningsbestemte loftslamper. Dette badeværelse er flisebelagt fra gulv til loft.

Soveværelse 2 er det midterste soveværelse og er 4,5m X 3,5m, der er to overdimensionerede enkeltsenge, to sengeskabe med lys, en stor indbygget garderobe, der er 1,5 m bred og 2,7 m høj, et toiletbord med spejl og en piedestal med skuffer på den ene side og en polstret skammel. Der er lejlighedsvis kurvestol, aircondition og centralvarmeradiator. Et hængslet vindue ser ud over Det Ægæiske Hav, og indadgående hængslede glasdøre fører ud på terrassen, med igen panoramaudsigt over Det Ægæiske Hav, der er terrasselys.

Badeværelse 2 er tilgængeligt direkte fra soveværelset, det indeholder et toilet, brusebad og en forfængelighedsenhed med varmt og koldt vand og tre overliggende forsænkede lys dette værelse er også flisebelagt fra gulv til loft. Et vindue ser ud over Det Ægæiske Hav.

Soveværelse 3 måler 4,4m X 3,6m, det har også to overdimensionerede enkeltsenge, 2 sengeskabe med sengelamper, en indbygget stor garderobe, et toiletbord med et spejl, en enkelt piedestal med skuffer og en polstret afføring. Der er også lejlighedsvis kurvestol, aircondition og centralvarmeradiator. Glasskydedøre åbner ud på terrassen med udsigt ud til havet, der er også terrasselys.
Badeværelse 3 er også tilgængeligt direkte fra soveværelset, det indeholder et toilet, brusebad og en forfængelighedsenhed med overhead forsænket lys, dette badeværelse er også flisebelagt fra gulv til loft. Dette badeværelse låner også lys gennem glassten på højt niveau fra badeværelse to. En udsugningsventilator, der er tilsluttet loftlamperne, fjerner overdreven damp.

På den modsatte side af nedenunder korridoren er der et tørt opbevaringsrum, der måler 3,12 m X 3,04 m, med stærke hylder langs to vægge og et 64 slot vinstativ, en centralvarme radiator og et enkelt loftsbåndlys.
Det næste rum på denne side af korridoren er vaskerummet, der måler 3.04m X 2.35m, dette værelse har en dobbelt vask med varmt og koldt vand, en vaskemaskine, et strygebræt og en enkeltstående fryser til bulkkøb. Dette rum har også en centralvarme radiator og en enkelt fluorescerende strimmel lys.

For enden af korridoren nedenunder, som har to centralvarmeradiatorer og 5 væglamper, er den bageste aluminiumsdør med flerpunktslåsning og en træeffektfinish. Denne dør fører ud på en overdækket terrasse, der giver adgang til haven og trin til swimmingpoolen, det giver også adgang til fyrrummet.

Der er adgang til kedelrummet gennem en aluminiumsdør med flerpunktslåsning og en træeffektfinish. Kedelrummet har et elektrisk fordelingspanel til underetagen og et glasskydevindue. Det huser en 600 liter varmtvandsbeholder, en olietank og en oliefyret kedel. Varmt vand er tilgængeligt fra 3 kilder;
1) 3 solpaneler i jordhøjde
2) En elektrisk nedsænkningsvarmer
3) Den oliefyrede centralvarmekedel.

Dette værelse huser også nogle haveredskaber. Uden for kedelrummet er der en kontakt til lys ned ad trappen til poolen.
I den fjerne ende af terrassen uden for soveværelserne er der trin, der også fører til poolen. Puljen er 10m X 5m, 1m dyb i den lave ende, men halvvejs skråner den gradvist ned til 2m dybde, omkring poolen er et massivt område til liggestole eller pool side spil, hele området har en beskyttende balustrade, og selvfølgelig udsigten ud over Det Ægæiske Hav, er at dø for. I den ene ende er et poolhus med bord og 4 stole, et lille køleskab med fryser, en vaskeenhed kun med koldt vand og adskillige strømpunkter.

Poolen og hele området kan tændes om natten. Gennem en bue er et traditionelt græsk afslappende område under oliventræer, dette område er brolagt, og har også et bord og fire stole, og som før udsigt over Det Ægæiske Hav. Det er også et godt område for flere liggestole. Gemt væk bag poolhuset er en 5000 liters vandtank, der fanger regnvand fra poolhusets tag, som bruges til at vande planter i dette område.

Nedenfor poolterrassen er et stort rum, der er flisebelagt, der huser poolfiltreringsanlægget, det bruges også til at opbevare liggestole osv., Når det ikke er i brug, er dette rum låsbart og har to vinduer og myggardiner for at tillade en luftstrøm.

Der er mange blomsterbed, og der er abrikostræer, blommetræer, citrontræer, et appelsintræ, et figentræ og ni vinstokke. Nedenfor det område, hvor disse træer er, er olivenlund.

Villaens fodaftryk er 260,3 kvm. Fodaftrykket inklusive terrasserne er 379,7kvm.

Udbudsprisen for denne dejlige villa med en overlegen beliggenhed er omkring 1. 65 m euro for at give en vis forhandlingsfleksibilitet.

OM OMRÅDET

Skiathos er en vidunderlig grøn ø med mange strande, nogle siger over 60, nogle er kun tilgængelige ad søvejen eller til fods, de er så fjerntliggende. Der er mange hyggelige gåture over hele Skiathos, og mange mennesker går der bare for at gå. Skiathos er omgivet af det varme vand i Det Ægæiske Hav og er et sejlparadis, yachter kan lejes ligesom motorbåde, hvilket tillader udforskning af de mange ubeboede øer i nærheden. Daglige fornøjelser bådture går længere væk til andre øer, eller der er færger til folk, der ønsker at lave deres egne arrangementer. Andre aktiviteter, der er populære, omfatter tennis og ridning, og selvfølgelig er der mange vandsport.

Skiathos har en lufthavn med to terminaler, den ene til indenrigsflyvninger, hovedsageligt Athen, den anden er til internationale flyvninger. Direkte fly starter i april og slutter midten af oktober, men det er også muligt at køre med daglige færger, enten fra Volos eller Thessalaloniki.

Skiathos har så mange taverner, der alle tilbyder deres egen køkkenstil, for at være ærlig er man forkælet for valg. At sidde og spise på en lun aften med bølger, der skvulper et par meter fra dit bord, er en utrolig oplevelse, og du behøver ikke at forlade før de tidlige timer, dette er Skiathos-livet, det har et tydeligt langsommere tempo. Fødevarer er friske, det er ikke forarbejdet supermarkedsfoder, noget frugt og grønt dyrkes i Skiathos, men Grækenland er ikke alle bjerge, hav- og olivenlunde, der er store landbrugsområder, hvor frugt og grøntsager dyrkes, der kan nå steder som Skiathos, samme dag de høstes, uden at blive frosset eller udsat for rejsedage. Ikke overraskende fanges der også frisk fisk dagligt, rødt kød er også af overraskende høj kvalitet, det er kendt som middelhavskosten, og du kan ikke slå det.

MAiN FUNKTIONER:

• 378m2 boligareal
• 10391 m2 grund
• 3 soveværelser
• 3 badeværelser
• Fantastisk udsigt
• Privat have
• Privat pool
• Privat parkering
• Tæt på vigtige faciliteter såsom supermarkeder og apoteker
• Tæt på mange gode barer og restauranter
• Fantastisk base for at opdage andre fantastiske områder i Grækenland
• Mange fremragende sportsfaciliteter, vandre- og cykelområder i nærheden
• Udlejningspotentiale gennem Airbnb og Booking.com

Kontakt os i dag for at købe eller sælge ejendom i Grækenland hurtigt online

Rum

Værelser3
Soveværelser3
Badeværelser3

Overflader

Levende378 m²

Skiathos

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data