Lejligheder til salg i byens centrum tæt på daglige behov i Alanya, Payallar

Payallar Belediyesi
Lejlighed • 1 rum • 1 seng. • 1 bad. • 50 m²
626.473 DKK

Lejligheder til salg er beliggende i Payallar, Alanya. Alanya er en af de mest foretrukne bosættelser i Middelhavet til ferie og dagligliv. Byens strande, der strækker sig i øst-vest retning, kan nemt nås fra alle punkter i byen. Payallar ligger i den vestlige del af Alanya og er et kvarter, hvor bosættelse lige er ved at udvikle sig og er ideel til investering.

Projektet, der omfatter lejligheder til salg, er bygget på et areal på 4.200 m². Det består af en enkelt blok, 8 etager, 84 lejligheder. Komplekset har en udendørs swimmingpool, sauna, tyrkisk bad, fitnesscenter, afslapningsområder, kamelia, grillplads, legeplads, 24/7 sikkerhed og kamera, generator og udendørs parkering.

I lejlighederne tilbydes mange funktioner såsom gulvvarme, varme- og vandisoleret facade og tagbeklædning, videosamtaleanlæg, lydisolering til nabolejligheder, udvendige ståldøre, dekorativ skjult belysning, køkkenbordplader og badeværelsesskabe som standard.

Lejligheder til salg ligger 15 km fra Alanya centrum, 2 km fra Payallar strand, 60 km fra Gazipaşa-Alanya Lufthavn og 114 km fra Antalya Internationale Lufthavn.

Rum

Værelser1
Soveværelser1
Badeværelser1

Overflader

Levende50 m²
Aircondition
Alarm
Balkon
Barbecue
Elevator
Fitnesscenter
Garage
Have
Internet
Parkering
Sauna
Sikkerhed
Swimmingpool
Udendørspool

Payallar Belediyesi

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.