Taurus Model - Punta Piedra helt ny - havudsigt

Ensenada, Sicilia
Hus i landsby • 2 rum • 2 seng. • 2 bad. • 1431 Kvadratfod • 1. etage
2.236.083 DKK

Et fabelagtigt nyt hjem i det mest eksklusive boligbyggeri mellem den amerikanske grænse og Ensenada er nu tilgængeligt.

Taurus-modellen er en en-etagers bolig med en smuk delvis havudsigt, der kan prale af to soveværelser og to badeværelser, med mulighed for en garage med to biler til rådighed mod et tillægsgebyr. Dette hjem er beliggende i et meget tilgængeligt lukket samfund med de fineste faciliteter til at berige din levende oplevelse.

Vores faciliteter har flere pools, hvoraf den ene er ved havet med jacuzzi, adgang til sandstrand, tennisbaner, smukt vedligeholdte vandreområder og stier ved havet, en volleyballbane, siddeområder med ildsteder, grill og meget mere.

Dette er et 24/7 sikret og patruljeret lukket samfund med boligpriser, der når de øverste $ 1.000.000's USD. Disse boliger er den bedste værdi, og de omfatter ejendomstitel, IKKE EN JORDLEJEKONTRAKT.

Vores moderne finish af granit, kvarts og avancerede apparater samt vores udsøgte konstruktion gør disse boliger til det bedste valg til et andet hjem, sommerhus, weekendophold, alderdomshjem eller investeringsejendom.

Huslejer gør meget godt i dette område, hvilket gør gode boliger til leje i løbet af din fritid. Lad boligen betale for sig selv! Samtlige ferieboliger har pejs i det største opholdsområde og fuldt udstyrede skabe. Disse boliger har også underjordiske tjenester og alle forsyningsselskaber til rådighed!

Denne udvikling er lige nord for Baja Mar og syd for La Fonda / La Mision og kun:

25 minutter til Valle de Guadalupe - vinland
10 minutter til Puerto Nuevo Lobster Town
25 minutter til Ensenada
40 minutter til Tijuana lufthavn
40 minutter til San Diego, Californien

Rum

Værelser2
Soveværelser2
Badeværelser2
Parkeringspladser (inde)2

Overflader

Levende1431 Kvadratfod
Grund2843 Kvadratfod
24/7 concierge
Barbecue
Have
Internet
Parkering
Sikkerhed
Spisestue
Swimmingpool
Tennis

Sicilia, Ensenada

Visninger og orientering hentet af AI.
Lille udsigt til hav