To-værelses frontline lejlighed på Friar's Island i Aguilas, Spanien

Águilas, 19 C. A
Lejlighed med terrasse • 2 seng. • 2 bad. • 100 m² • 3. etage • ref: 21650
1.895.475 DKK

Corporación Inmobiliaria Águilas, sælger denne smukke og unikke lejlighed i Isla del Fraile, med udsigt over havet, den ikoniske Isla del Fraile og bjergene, beliggende i et af de bedste områder af kysten af Águilas. Det har en fantastisk orientering mod øst, der ligger i et område med en rolig og behagelig atmosfære.

Dette er en moderne og eksklusiv lejlighed. Det har to store soveværelser, et af dem med et påklædningsværelse og et en-suite badeværelse med spabad. En rummelig og lys stue og separat fuldt udstyret køkken. Fra soveværelserne, køkkenet og stuen kan du se havet, Friar's Island og de fælles haver.
Terrassen med lige former er perfekt til at værdsætte, nyde og leve hvert sekund af det vidunderlige klima, vi har i denne by. Det er ideelt til at komme sammen med sit folk og tilbringe hele dage og ubesværet observere den idylliske udsigt. Huset er perfekt til at leve livet og nyde sine anlagte fællesarealer, fælles swimmingpool, tennisbane, padletennis og golfbane med 8 huller.
Ekstra: Porcelænsgulve, glatte vægge, udvendig låsesmed, med termisk pause og lakeret indvendigt træ. Det har også en varm og kold pumpe, kanaliseret.
Urbaniseringen har også 24-timers sikkerhed.
 
Águilas har flere offentlige skoler såsom Joaquín Tendero School, El Rubial School og IES Alfonso Escámez. Det har også en Carlos V Private School og en Concertado El Colegio María Inmaculada. Det har flere medicinske centre og apoteker, det har også sportsbaner, supermarkeder, parker, børneområder og et indkøbscenter i Hornillo-området.
 
Corporación Inmobiliaria er et ejendomsmæglerbureau, der er specialiseret i formidling af køb og salg af fast ejendom. Vi har i øjeblikket et kontor i Águilas, på Plaza de España-området.
 
Femogtyve års erfaring støtter vores professionalisme og stringens i udviklingen af vores kommercielle aktivitet.
 
Vi er i øjeblikket etableret i Murcia by, Lorca by, Águilas, Almeria kyst og Orihuela kyst, vi tilbyder dig også en bred portefølje af første og brugte boliger.

Rum

Soveværelser2
Badeværelser2

Overflader

Levende100 m²
Aircondition
Elevator
Have
Parkering
Swimmingpool
Faciliteter hentet af AI.
Tennis
Terrasse

19 C. A, Águilas

Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til bjerge
Uforhindret udsigt til gårdsplads
Uforhindret udsigt til hav
Øst orientering
TypeLejlighed
Bygningsår2009
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data