Hvor luksus og livsstil konvergerer

Wellsford, 169 Tomarata Valley Rd
Møbleret hus • 3 rum • 4 seng. • 2 bad. • 467 m²
Pris på basis af efterspørgsel

169 Tomarata Valley Road er et luksuriøst drømmehus beliggende på 88 hektar, ikke langt fra byens lys eller østkystens strande. Den 467m2 store bygning viser sublim integration af efterbehandlingsdetaljer med sit rullende landskab, skabt med hjælp fra OCO Studios, et prisvindende arkitekt- og designfirma.

Hjemmet indeholder 4 store soveværelser, en privat hjemmebiograf, rekreationsrum, et smukt poolområde, flere udendørs opholdszoner og lommer af privat uberørt busk, der kan nydes gennem aktiv afslapning eller foder og græsning på din egen jord.

Det luksuriøse soveværelse er det ultimative tilflugtssted for dem, der søger en rolig flugt efter en travl dag. Med betagende udsigt over bølgende bakker og frodige grønne områder er det det perfekte sted at slappe af og slappe af. Hjemmets hjerte er en rummelig og hyggelig affære med utrolige tre meter højt til loftet, en heroisk skiferstenspejs og et prisvindende tysk importeret køkken fra Poggenpohl Luxury Kitchens.

Hjemmet er en unik ejendom, et hjem med hjerte og integritet og et hjem, der uden tvivl vil bane vejen for, at mange fremtidige minder kan nydes.  Det skal ses for at blive troet.

http://www.tomaratavalleyroad.co.nz

Rum

Værelser3
Soveværelser4
Badeværelser2
Toiletter1
Parkeringspladser (inde)3

Overflader

Levende467 m²
Grund35700 m²

169 Tomarata Valley Rd, Wellsford

Visninger og orientering hentet af AI.
Uforhindret udsigt til bakker
TypeHus
Bygningsår2021