Lejlighed for Køb i Phuket, Thailand

Phuket
Lejlighed • 4 rum • 2 seng. • 2 bad. • 81 m² • 6. etage • ref: 920081021-26
1.508.094 DKK
️ Betagende havudsigt lejlighed i Panwa Beach, Phuket!

Oplev strandpromenaden med denne generøst størrelse 81,05 kvm lejlighed, der kan prale af den største værelsestype i komplekset. Denne bolig med 2 soveværelser og 2 badeværelser tilbyder fascinerende havudsigt og en rummelig balkon, der inviterer dig til en verden af ro i det smukke Panwa Beach-område syd for Phuket.

Undslippe folkemængderne og omfavne roen i Panwa Beach. Den lave turisttrafik i lavsæsonen gør det til et ideelt tilbagetog, perfekt til din ferie. Og i højsæsonen skal du gribe muligheden for at tjene gennem udlejning! ️

Utrolig værdi på 8 MB: Denne havudsigt condo er en stjæle for dem, der søger en investering condo eller gøre det til dit hjem. Vågn op til synet af det fantastiske hav hver dag, og oplev glæden ved at bo ved stranden.

Lejligheds højdepunkter:

Størrelse: 81,05 kvm med altan ️
Den største værelsestype
2 soveværelser og 2 badeværelser
Havudsigt
Pris: 8 MB
Din oase ved havet venter!

Træd ind i en verden af komfort og skønhed med denne utrolige lejlighed med havudsigt. Gør Panwa Beach til dit ultimative tilflugtssted og investeringsparadis i dag!

For flere detaljer og for at arrangere en visning, kontakt os på [Dine kontaktoplysninger]. Gå ikke glip af denne enestående mulighed! #SeaviewCondo #PanwaBeachLiving

Rum

Værelser4
Etager4
Soveværelser2
Badeværelser2
Lejligheder36

Overflader

Levende81 m²
Total81 m²
Aircondition
Balkon
Møbleret
Swimmingpool

Phuket

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Uforhindret udsigt til hav
TypeLejlighed
Bygningsår2015