Minimalistisk villa med havudsigt, Denia

Dénia, Carrer Fenoll
Adskilt hus • 5 rum • 4 seng. • 4 bad. • 350 m² • Stueetage
13.045.284 DKK

PRIME HOMES DENIA Real Estate & Interiordesign Simone Blotni, officielt registreret agentur RAICV1602, præsenterer fra sin udvalgte salgsportefølje: Minimalistisk villa med havudsigt, Denia (Alicante), Costa Blanca / Spanien.

PRIME TIME KODE! I en begrænset periode indtil 30. juni anvender vi hos PRIME HOMES 1000 euro rabat på salgsprisen på enhver ejendom i vores portefølje; anvendes til den angivne pris og tilgængelig for køb og salg, der administreres af os.

NYT I: Jeg præsenterer direkte fra bygherren og udvikleren denne fantastiske villa med en meget minimalistisk og moderne stil, høje kvaliteter og godt design. Licens forhåndsudstedt og starter snart, klar til at åbne inden for 14 måneder fra påbegyndelse af byggeriet.
Den imponerende villa er bygget på en storslået grund med åben orientering i to vinkler, på den ene side mod havet med panoramaudsigt og på den anden side mod sin swimmingpool med store chill-out områder og udendørs køkken.  Der er carport/garage, middelhavshave og stor grillplads ved siden af udendørs spise- og udendørsområder.
Ideel til at leve og slappe af med alle de bekvemmeligheder, du kan drømme om, og omgivet af avantgarde designrum.

Rent nyt middelhavsliv ... Nyd det med det behagelige, sunde klima og omgivet af natur, der bor mellem hav og bjerge, men alligevel godt forbundet med alle de nærliggende tjenester, du muligvis har brug for.

Beliggende i et roligt beboelsesområde i Montgo, en kort afstand fra centrum af Denia og den vidunderlige kyst Las Rotas. Konstruktion, finish og design er af høj kvalitet, og det er et klasse A + energieffektivt hus.

Det høje komfortniveau afspejles også i det tekniske udstyr, såsom gulvvarme, aerotermisk system, kanaliseret klimaanlæg, lydløs dørlåsning med magnet, indendørs og udendørs hjemmeautomatisering og LED-belysningssystem, fuldt møbleret og udstyret køkken, Santos Studio, saltvandsswimmingpool og .m.m.

Find ud af om alle detaljer og salgsbetingelser; Udnyt min personlige indretnings- og dekorationsservice, hvis du ønsker det, hjælper jeg dig gerne. PRIME HOMES DENIA. Lev din drøm.

 

Minimalistisk luksusvilla- Denia (Alicante), Costa Blanca/Spanien.

Rum

Værelser5
Soveværelser4
Badeværelser4
Parkeringspladser (inde)1

Overflader

Levende350 m²
Grund980 m²
Aircondition
Barbecue
Garage
Have
Opladestationer til elektriske køretøjer
Opvaskemaskine
Parkering
Spabad
Udendørspool
Vaskemaskine

Carrer Fenoll, Dénia

Panoramisk udsigt til hav
TypeHus
Bygningsår2023
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data