Lejlighed for Køb i Fuengirola, Spanien

Los Pacos
Penthouse • 3 rum • 3 seng. • 2 bad. • 250 m² • ref: 01698/5080
3.655.880 DKK
Bolig beliggende i den nordlige del af Fuengirola, i Los Pacos-kvarteret: et multikulturelt og flersproget område med en kosmopolitisk atmosfære, tæt på stranden og perfekt forbundet med vej og offentlig transport.

Består af to bygninger med 74 boliger, som omfatter to parkeringspladser, et opbevaringsrum, to swimmingpools og en udendørs træningsplads, designet til folk med god smag, der bekymrer sig om deres velbefindende og deres familie.

Helt sikkert et ideelt sted at afbryde forbindelsen og genoprette forbindelse til din essens midt i et naturligt miljø, hvor du kan nyde mere end 3.000 solskinstimer om året og de majestætiske solnedgange, som denne vidunderlige by på Costa del Sol giver os.

De store termoruder fylder hvert hjørne af huset med vitalitet og optimisme og lader solens stråler ind i alle rum, elegant forbundet med den smukke og komfortable terrasse.

Et rum designet til velvære og nyde klimaet på Costa del Sol, med smuk udsigt over bjergene eller havet, mens du nyder hver solopgang eller solnedgang.

Udformningen af boligkomplekset er udtænkt under 3 forskrifter: søger maksimal komfort for beboere, bruger rum og ressourcer effektivt og gør det på en respektfuld måde for naboer og miljøet.

Termisk komfort er en af nøglerne til at nyde et hjem, hvorfor undersøgelsen af sollys er taget i betragtning for at drage fordel af sollys og minimere virkningen af middagssolen. Udvendigt tømrerarbejde af høj kvalitet, den høje grad af varmeisolering af bygningskonvolutten sammen med det kontrollerede luftfornyelsessystem giver mulighed for køligere boliger om sommeren og varmere om vinteren, hvilket reducerer behovet for at bruge den nyeste aircondition. Generation installeret i alle hjem.

Fra effektive og lydløse apparater til generering af varmt vand og smukke haver med planter med lavt vandbehov: denne bolig er designet, så du ikke bekymrer dig om andet end at nyde livet.

Rum

Værelser3
Soveværelser3
Badeværelser2

Overflader

Levende250 m²
Aircondition
Elevator
Swimmingpool
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Have
Parkering

Fuengirola

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Bjergudsigt
Havudsigt
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data