Fremragende hytte i udkanten af skoven med betagende udsigt

Anzère
Feriehus • 6 rum • 226 m² • ref: 1119460
7.627.793 DKK
Denne 6-værelses lejlighed med 5 soveværelser tilbyder alt, hvad du ville forvente af en eksklusiv ejendom i bjergene, beliggende i udkanten af skoven med en betagende udsigt over Valais-alperne.

Det er tilgængeligt året rundt og ligger mindre end 5 minutters kørsel fra feriestedets centrum. Det er vigtigt, at en dobbelt garage med direkte adgang til lejligheden fuldender tilbuddet.

Fordelingen på tre niveauer tilbyder et komplet gulv til boligarealet med en lys stue med pejs. Adgang til den udendørs have direkte fra køkkenet giver dig mulighed for med rette at nyde dette afslappende sted. Begge etager har en sydvendt balkon med en balkon i underetagen, der giver adgang til haven.

Soveområdet nedenunder med to soveværelser og eget badeværelse, herunder det store soveværelse med boblebad og privat adgang, er blandt de mange aktiver i lejligheden.

Den øverste etage på mezzaninen tilbyder et meget behageligt sted at bo, med et soveværelse med en fantastisk udsigt og også med eget badeværelse.

Tre pejse, hvoraf den ene er udendørs i haven, vil forbedre dit næste ophold.

En uafhængig lejlighed i stueetagen er en del af PPE, men er ikke til salg.

Rum

Værelser6
Balkoner1

Overflader

Levende226 m²
Brugbar274 m²
Balkon
Faciliteter hentet af AI.
Garage

Hérens

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til bjerge
Uforhindret udsigt til skov
TypeHus
Bygningsår1990