Lejligheder til salg i et projekt med mange muligheder i Mersin, Erdemli

Arpaçbahşiş
Lejlighed • 1 rum • 1 seng. • 1 bad. • 45 m²
291.031 DKK

Lejligheder til salg er beliggende i Kargıpınarı, Mersin, Erdemli. Kargıpınarı er en region bygget tæt på havet, berømt for sin nærhed til havet, indkøbscentre og naturområder. De fleste luksushoteller og restauranter i regionen tiltrækker opmærksomhed med deres havudsigt. Regionen, som har en perfekt geografisk struktur, giver næsten personlig boligareal i de boliger og hoteller, den er vært for.

Projektet, hvor lejlighederne til salg ligger, er bygget på et grønt areal på 2223 m² og består af 121 lejligheder i en enkelt blok. Karréen har 11 etager og er 11 lejligheder med 1+0 41, 45, 46, 49 og 51 m² bruttoareal på hver etage. Komplekset har udendørs swimmingpool, vandland, tyrkisk bad, sauna, fitness, bordtennis, legepladser, kamelia, grillplads og udendørs parkeringsplads.

De indvendige funktioner i lejligheden omfatter køkkenskabe, garderobe, badeværelsesskabe, granit køkkenbordplader, PVC-vinduer, importeret silikonebaseret maling, 1. klasse badeværelsesarmaturer, 1. klasse brusekabine, 8 mm parket, klimaanlæg installation og jernrækværk.

Generelle træk ved bygningen, alle materialer T.S.E. Det er certificeret, og der anvendes førsteklasses materialer, herunder centralvarme og naturgasradiatorer, varmebestandig pimpsten, smart elevatorsystem, fuld generator, vand- og varmeisolering på taget, videosamtaleanlæg og centralt kamerasystem.

Lejlighederne, som ligger 1,2 km fra havet, ligger i gåafstand fra daglige faciliteter såsom lokale indkøbscentre, apoteker, parker, caféer og restauranter. Det ligger 7 km fra Erdemli centrum, 26 km fra Mersin centrum og 100 km fra Çukurova Lufthavn, hvis opførelse vil blive afsluttet.

Rum

Værelser1
Soveværelser1
Badeværelser1

Overflader

Levende45 m²
Aircondition
Alarm
Balkon
Barbecue
Dampbad
Elevator
Fitnesscenter
Have
Internet
Parkering
Sauna
Sikkerhed
Swimmingpool
Terrasse
Udendørspool
Faciliteter hentet af AI.
Samtaleanlæg

Arpaçbahşiş

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Uforhindret udsigt til hav