Fremragende og autentisk landsbyhus

1996 Conthey
Hus • 6.5 rum • 150 m² • ref: 3376e71f-400d-11ee-926d-0a4bde28e6f6
3.582.713 DKK
Fremragende og autentisk landsbyhus
Dette storslåede 6,5-værelses landsbyhus vil overbevise dig med sit varme og autentiske design. Adgang er kun ad en vej, der er begrænset til 30 km / t, hvilket garanterer dig et roligt og sikkert sted. Dens geografiske beliggenhed vil glæde dig lige så meget ved sin nærhed til centrum af Haute-Nendaz som til byen Sion.

Basse-Nendaz ligger på venstre bred, i en højde af 992 meter, og er kommunens administrative, skole- og sognehovedstad. Her finder du noget, der tilfredsstiller dine ønsker på alle årstider. Nendaz tilbyder dig ganske enkelt uforglemmelige oplevelser i hjertet af de 4 dale.

Takket være omhyggelige ejere er denne ejendom blevet perfekt vedligeholdt med lidenskab og omhu. De udførte renoveringer bringer et strejf af modernitet, samtidig med at stedets ægthed bevares. For eksempel er isoleringen af huset allerede udført, hvilket har en stærk energipåvirkning.

Spredt over tre niveauer tilbyder dette hus dig en generøs plads, der opfylder alle dine behov. Du vil blive charmeret af den store stue badet i naturligt lys takket være dens mange vinduer. Hvert værelse er helt klædt i træ, hvilket skaber en smuk atmosfære og fordyber dig i den typiske atmosfære i regionen.

Endelig fuldender en kælder, en carnotzet og en udendørs parkeringsplads denne ejendom perfekt og er inkluderet i prisen. Yderligere pladser til dine opbevaringsbehov er også tilgængelige.

Har vi vakt din interesse? Tøv ikke med at kontakte os for mere information eller for at arrangere en visning.


Rum

Værelser6.5
Etager3
Balkoner1
Parkeringspladser (udenfor)1

Overflader

Levende150 m²
Balkon
Faciliteter hentet af AI.
Parkering

Conthey

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Vælg dine interesseområder hentet af AI.
Butikker
Centrum
Gymnasium
TypeHus
Bygningsår1815
Renovationsår2014