Kargıcak Villa, Til salg, Havudsigt, Møbleret, Alanya, Tyrkiet

Kargıcak, 8 Köyiçi Siteler Cd.
Villa • 3 rum • 2 seng. • 1 bad. • 100 m²
2.013.828 DKK

Kargıcak er et yndet sted for naturelskere i Alanya! Her befinder du dig i et vidunderligt fredeligt miljø med panoramaudsigt over bjergene og det dybe blå hav.

Vores villa med storslået udsigt ligger her. Villaen er udstyret med høje standarder og materialer af høj kvalitet er blevet brugt.

I stueetagen i vores villa er der et åbent køkken, en elegant stue og 1 toilet. På 2. sal er der 2 fremragende designede soveværelser og 1 badeværelse toilet. På 3. sal er der en rummelig terrasse med en betagende udsigt over havet, naturen og byen, der tilbyder dig et spektakulært panorama.

Takket være sin beliggenhed i gåafstand til indkøbscentre kan du nemt opfylde dine daglige behov. På grund af sin beliggenhed lige ved havet har stedet desuden sin egen private strand og en underjordisk passage, der forbinder stranden med stedet, hvilket sikrer din uafbrudte forbindelse til havet.

Villaen vil blive solgt fuldt møbleret. Hvis du leder efter en villa med en fantastisk beliggenhed i Alanya, må du ikke gå glip af denne mulighed.

Rum

Værelser3
Soveværelser2
Badeværelser1
Toiletter1

Overflader

Levende100 m²
Faciliteter hentet af AI.
Møbleret

8 Köyiçi Siteler Cd., Kargıcak

Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til bjerge
Panoramisk udsigt til by
Panoramisk udsigt til hav
TypeHus
Bygningsår1980