Fremragende 2,5 værelses duplex lejlighed til udbyttegenerering, fuldstændig smagfuldt renoveret

Val-d'Illiez
Toplans lejlighed • 2.5 rum • 1 seng. • 1 bad. • 66 m² • ref: Val-d'Illiez.A1
2.259.152 DKK
Denne charmerende duplex på 2,5 værelser har opholdsstue, der åbner ud til et moderne og funktionelt køkken, samt et rummeligt soveværelse og et elegant brusebad. Den nylige renovering af denne duplex er blevet omhyggeligt udført og tilbyder et moderne og indbydende interiør, samtidig med at det bevarer sin karakter. Ovenpå balkonen giver dig mulighed for at beundre den betagende udsigt over den majestætiske Dents-du-Midi og tilbyder en enestående naturindstilling.

Beliggende i hjertet af landsbyen Val-d'Illiez, har lejligheden en privilegeret beliggenhed tæt på alle faciliteter, så du kan nå butikker, restauranter og offentlig transport på få skridt.

Ejendommen har også en kælder, der tilbyder ekstra lagerplads og giver mulighed for at overtage lejemålet for en parkeringsplads et par skridt fra lejligheden, for en bekvem og nem parkeringsplads.

Ideelt beliggende og nyrenoveret, repræsenterer denne højtydende duplex en fremragende investeringsmulighed og giver mulighed for at overtage det nuværende realkreditlån til en attraktiv rente. Uanset om du selv vil bo i det eller leje det ud, vil det opfylde dine forventninger.

Tøv ikke med at kontakte os for mere information om denne smukke duplex og for at planlægge dit besøg.

Rum

Værelser2.5
Etager2
Soveværelser1
Badeværelser1
Balkoner1

Overflader

Levende66 m²
Brugbar78 m²
Balkon

Val-d'Illiez

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Butikker
Dagpleje
Grundskole
Vælg dine interesseområder hentet af AI.
Offentlig transport
Bjergudsigt
Udsigt til grønt område
TypeLejlighed
Bygningsår1962
Renovationsår2022