Unik penthouse, omgivet af 3 strande og havudsigt, duplex med 1.000+ meter².

Rio de Janeiro, Rua Joaquim Nabuco
Penthouse • 5 rum • 6 seng. • 7 bad. • 1060 m² • Øverste etage
35.403.883 DKK

Det er svært at sætte ord på, hvor smuk denne Penthouse er. Når du kommer ind, står du over for et valg. . . En smuk trappe, der fører til de øverste etager eller træder ind i din egen private elevator for at tage dig op! Derfra er det en opdagelsesrejse, når du bevæger dig mellem rum, der hver især er designet til perfektion med skønhed, privatliv og sikkerhed. Det hele er helt moderne og perfekt til en familie med masser af plads til svigerforældre, venner eller gæster. Ja, det er dyrere end de fleste penthouses her, men det er det hele værd. Ejeren har kærligt restaureret hvert eneste rum for at gøre det muligt for den nye ejer at slappe af og nyde Rio de Janeiro med det største privatliv og ro.

Unik penthouse, duplex med 1.000+ meter².og havudsigt. Tre stuer, 6 suiter, 5 badeværelser, et stort køkken, et gourmetområde med privat swimmingpool, grill, sauna. Fire parkeringspladser. Kort gåtur til Ipanema Beach. Moderniseret og fuldstændig renoveret.

Kondomínio R $ 5.600 (månedligt. Kan variere afhængigt af bygningsforbedringer)
IPTU R $ 58.268 (ejendomsskat. - Kan betales årligt eller i 10 betalinger)

BEMÆRK: Nu betragtes som det bedste tidspunkt at købe ejendom i Brasilien, da den amerikanske dollar er meget høj, så værdien af denne ejendom kan stige betydeligt over tid.

   

 

Rum

Værelser5
Soveværelser6
Badeværelser7
Toiletter8
Parkeringspladser (inde)4

Overflader

Levende1060 m²
Grund1060 m²
Barbecue
Elevator
Parkering
Sauna
Swimmingpool

Rua Joaquim Nabuco, Rio de Janeiro

Uforhindret udsigt til hav
TypeLejlighed
Bygningsår1960