LUKSUS VILLA MED 3 SOVEVÆRELSER OG 3 BADEVÆRELSER MED INFINITY POOL, SOLARIUM OG HAVUDSIGT

Ciudad Quesada, Urb. Cdad. Quesada 2
Villa • 11 rum • 3 seng. • 3 bad. • 236 m² • 2. etage
4.630.422 DKK

Denne unikke luksusvilla ligger i et prestigefyldt boligområde i Rojales. Den er designet til at nyde den storslåede udsigt over Guardamar's skyline fuldt ud.

En kombination af havudsigt, natur og en luksuriøs livsstil med alle faciliteter af golf, strand , restauranter og shopping tæt på.

Designet med en rummelig 236m2 med havudsigt, 3 soveværelser med en-suite badeværelser og et solarium med udsigt over Sierra del Recorral National Park.

Du træder ind i ejendommen til en dejlig forhave færdig med kunstgræs og planter.  Når du går ind i hovedhuset er der et åbent køkken med high end apparater, en lounge spiseplads, der åbner op til en stor terrasse med en betagende udsigt . hvor du kan opleve den indendørs udendørs måde at leve på. På denne etage har du 2 soveværelser med dobbeltsenge med eget badeværelse. Det store soveværelse har et walk-in-garderobe og terrassedøre, der fører ud til forhaven. Det andet soveværelse har også terrassedør, der fører ud til ydersiden. Der er gulvvarme i badeværelserne. På dette niveau er der også et gæstetoilet.

Trappen fører dig ned til et separat vaskeri med god opbevaring. Et yderligere soveværelse med dobbeltseng med indbyggede garderobeskabe, badeværelse og en terrassedør, der fører til en engelsk terrasse med mange forskellige sorter af planter.

Der er et stort værelse, som i øjeblikket bruges som et andet opholdsrum. Dette kan udnyttes som et spil / biografrum, fitnessrum osv. Herfra kan du få adgang til garagen.

Rum

Værelser11
Soveværelser3
Badeværelser3
Toiletter4
Parkeringspladser (inde)1

Overflader

Levende236 m²
Grund301 m²

Urb. Cdad. Quesada 2, Ciudad Quesada

TypeHus
Bygningsår2019
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data