Felt på 1520 hektar til salg - 80% Landbrug med utrolige forbedringer i Lobería

Lobería
Landbrugsudnyttelse • 1520 Hektar
85.807.500 DKK

Felt på 1520 hektar til salg - 80% Landbrug med utrolige forbedringer i Lobería

 

Beliggenhed: Feltet ligger på rute 227 i Partido de Lobería. 5 km fra adgangen til byen.

 

Afstand til relevante punkter.

- CABA, 470 KM

- Quequén Havn 57 km

- Mar del Plata 176 km

- Balcarce 70 km

- Necochea 55 km

- Bahía Blanca 380 km

 

 

Jordbundskarakteristika: Marken består af 75% af jorden, der er egnet til landbrug mellem bakker og mellemste bakker. Resten af feltet består af høje, mellemstore og lave linjer. Den dominerende jordklasse er klasse III - SB (Buck Seedbed) med 72,6% produktivitet, der er også et mindre område af klasse II Ne22 jord (Necochea Complex 22) med 72,6% produktivitet. Resten af marken er opdelt mellem klasse VI og VII jord.

I øjeblikket produceres marken på en blandet måde med ca. 1000 hektar, hvor afgrøder som sojabønner, majs, solsikke, græsgange med roterende cyklusser fremstilles. De resterende 500 hektar består af avlsdyr, hvor den har en modtagelighed på 0,9 EV / H.

 

Karakteristik af forbedringerne: Fra ruten inviterer marken dig til at komme ind i den med sin utrolige indgang med port og kvægvagt, hvor store træer og af alle slags dominerer inden for et bjerg på ca. 50 har, nyder udsigten over indgangen til marken med al sin lund og karakteristiske skønhed af bjerget, krydser en strøm, der krydser den med en smuk udsigt. På 150 meter fra indgangen er der 4 siloer i drift på 30 Tns, og bag dem en lederbolig. Når vi passerer huset, finder vi et skur-skur holder værktøj. Når man når hovedbjerget, er vejen opdelt i to adgange, den ene går til markens hovedskrog og den anden adgang er rettet mod arbejdsfaciliteterne, hvor der er 4 huse-lejligheder meget komfortable for personale, ledere og midlertidigt personale. Der er også en konstruktion til skrivebord-kontorer udstyret med badeværelse og køkken. Skur på 400 m2 udstyret til opbevaring af maskiner. Der er 7 siloer på 25 tons. Ærme og koraller i fremragende stand. Omkreds og indvendige hegn i meget god stand. Feltet har 10 brønde til kunstvanding, hvor der i øjeblikket anvendes 6 driftsenheder. Den indeholder 5 møller med deres respektive tanke. Feltet er opdelt i mere end 30 paddocks.

 

Hovedskrog: Indvendigt er det et upåklageligt hus på 3 etager med ca. 600 m2 konstruktion bestående af 4 soveværelser en suite i PB, 2 soveværelser i PA og et 3. soveværelse på loftet. Stue, køkken og galleri. Foran huset er der et skur med to garager. Swimmingpool på 100 m2. Fodboldbane og en stor grill.

 

 

Købsbetingelser: Kontakt os

 

De leverede data er kun illustrative, idet de er underlagt den validering, der følger af skødet eller kommuneplanerne. Salget er betinget af, at ejeren overholder bestemmelserne i AFIP's generelle resolution nr. 2371.

 

Overflader

Levende1520 Hektar
Grund1520 Hektar

Lobería

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.