Luksus 7 seng Villa kompleks til salg i Bali

80513 Gianyar
Ejendom • 7 rum • 7 seng. • 6 bad. • 1157 m² • ref: ES5553787
20.362.481 DKK
Luksus 7 seng Villa kompleks til salg i Bali Indonesien

Esales Ejendom-id: es5553787

Ejendommens beliggenhed

6 Gang Nusantara, Jalan Nusa Indah, Banjar Kubur (Kubur landsby),
Ketewel
Bali
80511
Indonesien

Oplysninger om ejendommen

Med sin herlige natur, fremragende klima, indbydende kultur og fremragende levestandard, Bali er hurtigt ved at få et ry som en af de mest ønskelige steder i hele verden at bo eller besøge. På tilbud her er en chance for at foretage en smart finansiel investering i denne storslåede del af verden.

Ejendommen Tanjung Bungah omfatter to luksusvillaer direkte på en sort sandstrand på den rolige sydøstkyst af øen Bali, Indonesien. Komplekset omfatter en stor bolig kaldet Villa Tanjung Bungah og en separat, men direkte tilstødende gæstebolig kaldet Villa Sandat. Ejendommen indeholder to lukkede indhegnede haver med en stor pool og en pavillon.

Villa Sandat er lukket for separat besættelse eller sammen med hovedvillaen. Denne villa har luksussuite med indendørs og udendørs brusere, 4 plakatqueensize-senge og specialfremstillet skab i teaktræ. Denne villa har sin egen stue og køkken og har sin egen private pavillon samt en jacuzzi udstyret dyb pool og pavillon. Også placeret på ejendommen er et to-etagers anneks, herunder et stort åbent kontor, to private kontorer og et møde. Komplekset har et fast personale på 6 inkluderer en ejendomsadministrator, husholderske / kokke og sikkerhedspersonale. Komplekset er fuldt møbleret.

Villa Tanjung Bungah ejendomskompleks ligger i en rolig traditionel landsby kendt som Banjar Kubur. Det ligger på en stille landsbyvej, der forbinder landsbyerne Gumicik, Kubur og Manyar. Den balinesiske hinduistiske religion og kultur gennemsyrer alle aspekter af det daglige landsbyliv. Pura Naga eller Dragon Temple ligger direkte over Tukad Naga-floden fra villaen.

Villa Tanjung Bungah og den tilstødende gæstevilla (Villa Sandat) føles som et lille boutiquehotel. Ejendommens design og ledelse adskiller den fra andre luksusvillaer. Den to-villa bolig består af en 4-værelses hovedhus og en mindre 1-værelses gæstevilla ved siden af, kaldet Villa Sandat. Et ekstra soveværelse (for i alt 6) er placeret i annekset på bagsiden af Villa Tanjung Bungah.

Begge villaer ligger i private haver med separate gated indgange, så de kan bebos sammen eller separat tilbyder en bred vifte af muligheder. Med internationale standardskoler i nærheden er hovedvillaen perfekt til familier baseret på Bali eller for internationale familier, der ønsker at tilbringe en del af hvert år i et roligt tropisk miljø.

Hovedvillaen er bygget med 2 etager, herunder en stor master suite med eget bad og et lille soveværelse / stue / kontor egnet til besættelse af børn. Lige udenfor er der 2 soveværelser hver med tilstødende eller ensuite badeværelser.

Adgang til flyselskab - Takket være at være et internationalt mødecenter betjenes Bali af Ngurah Rai International Airport (IATA-kode DPS for hovedstaden Denpasar). Lufthavnen ligger cirka 45 minutter fra villakomplekset, som omfatter en betalingsmåde for at forkorte rejsetiden. Lufthavnen betjenes af mere end 40 flyselskaber, der har regelmæssige afgange til destinationer i Indonesien og over hele verden. En liste over de førende luftfartsselskaber og destinationer inkluderer:

Garuda Indonesia (nationalt luftfartsselskab) - betjener Jakarta, Singapore, Hong Kong, Japan og Korea og australske point.

Singapore Airlines og associerede Scoot - 6 daglige flyvninger til Singapore forbinder til verden.

Emirates Airlines - to gange dagligt til Dubai med yderligere afgange planlagt til New Zealand, herunder øerne kun A380 service.

Qantas og associerede Jetstar - forbinder australske punkter, herunder Sydney, Melbourne, Brisbane og Darwin. Jetstar betjener også Singapore.

Air Asia - Flere flyvninger inden for Indonesien, også Singapore, Malaysia og Thailand Batik Air, Lion, Merpati og andre tjener flere indonesiske point.

Cathay Pacific, Japan Air Lines, Korean Airlines, Qatar Airways, Malaysian Airlines, Thai International betjener deres respektive hovedstæder en eller to gange dagligt.

OM OMRÅDET

Den nærmeste restaurant ligger i en tilstødende landsby 5 minutter væk. Der ligger en bred vifte af restauranter (fra Michelin-stjerne til caféer på gaden) i kystlandsbyen Sanur, 20 minutter derfra. Flere 5-stjernede og luksushoteller ligger i Sanur. I den modsatte retning, væk fra kysten er distriktet Ubud, som er øens kunst, kulturelle og kunstneriske centrum. Dette ligger 25 minutter fra villaen og omfatter en række museer, kunststudier, danseakademier og butikker. Ubud og de omkringliggende landsbyer er stedet for pensionater, hoteller og restauranter i højlandet. Dette omfatter en række ultra-luksushoteller og Michelin-stjernede restauranter.

I dette område forfølger landsbyboere en bred vifte af tidsfordriv, der oversættes til et levende tæppe af aktivitet, der er mange dages udforskning værd. Der er utallige destinationer og aktiviteter beliggende over hele øen, herunder fugleparker, en zoologisk have og botanisk have samt aktivitetsdrevne sysler som landsbyvandringer, white water rafting, ocean cruises til nærliggende øer (Lembongan Island, Nusa Penida - direkte overfor villaerne samt Gillies Islands en kort sejltur mod øst.

Øens guddom, Mt Agung er typisk synlig dagligt fra forsiden af ejendommen. Der er også fjern udsigt over Mt Rinjani på Lombok Island, lejlighedsvis synlig tidligt om morgenen. Der er en 5 km vandre- og cykelstensbelagt sti lige foran villaen, som. strækker sig 500 meter mod øst og 4 km mod vest. En kort gåtur væk (synlig fra huset) er to surf pauser, herunder Keremas, som er velkendt (og elsket) i surfing samfund.

Klima - Vejret er tropisk hele året, herunder regn og byger til enhver tid. Temperaturen varierer fra 20 grader c tidligt om morgenen til 30 plus i den tidlige eftermiddag. On-shore briser (Tradewinds) er typiske hele året, men er stabile (giver en slags tropisk aircondition) i perioden fra slutningen af maj til begyndelsen af oktober. Dette er også drageflyvningssæson. Den modsatte sæson eller regntid, (faktisk er der sol hver dag).

Bali's rige og mangfoldige kultur udspiller sig på alle niveauer af livet, fra de udsøgte blomsterblade, der er placeret overalt, til processionerne af glædeligt klædte lokale, der lukker større veje, mens de marcherer til en af de utallige tempelceremonier, til den anden verdens traditionelle musik og dans, der udføres på hele øen. Næsten alt har åndelig betydning. Midten af Bali domineres af de dramatiske vulkaner i de centrale bjerge og bjergskråninger templer som Pura Luhur Batukau (en af øens anslåede 10.000 templer), mens den højeste top, Gunung Agung, er øens åndelige centrum.

Én ø, mange destinationer
På Bali kan du fortabe dig i kaoset i Kuta eller sybaritiske fornøjelser i Seminyak og Kerobokan, surfe på vilde strande i syd eller bare hænge ud på Nusa Lembongan. Du kan tage familievenligt ophold i Sanur eller nyde en overdådig ferie på Bukit-halvøen. Ubud er hjertet af Bali, et sted, hvor øens kultur er mest tilgængelig, og den deler øens smukkeste rismarker og gamle monumenter med øst og vest Bali. Nord og vest Bali er tyndt befolket, men har den slags dykning og surfing, der gør enhver rejse umagen værd.

Balis essens
Ja, Bali har strande, surfing, dykning og store og små resorts, men det er essensen af Bali - og balineserne - der gør det så meget mere end bare en sjov-i-solen-tilbagetog. Det er muligt at tage klichéen om den smilende balineser for langt, men i virkeligheden er indbyggerne på denne lille ø faktisk et generøst, virkelig varmt folk. Der er også en sjov, snedig sans for humor. Når de ser en skaldet turist, udbryder mange lokale 'bung ujan', hvilket betyder, at dagens regn er aflyst - det er deres måde at sige, at det hårløse hoved er som en klar himmel.

Bali's sjov
I slutningen af dagen (som er starten på dagen for nogle besøgende) er Balis rige kultur og mange fantastiske seværdigheder det, der tager Balis rene glæde til et andet niveau. Fordi Bali er sjovt, uanset hvad du vil, eller hvem du er. Seminyak har butikker og designere, Kerobokan har luksuriøse feriesteder ved stranden og fremragende spisning, Kuta og Legian har nattelivet, og Canggu pakker det hele ind i en uimodståelig pakke. Dyk dybt ind i Balis ånd, mens du fornyer din egen i Ubud eller fanger den perfekte bølge i Bingin. You name it, det er her.

MAiN FUNKTIONER:

• 1157m2 boligareal luksus fittings
• 3760m2 grund
• 7 soveværelser mellem begge villaer
• 6 badeværelser mellem begge villaer
• Privat parkering
• Privat have
• Privat pool
• Fantastisk udsigt
• Tæt på vigtige faciliteter som supermarkeder og apoteker
• Tæt på mange gode barer og restauranter
• Fantastisk base for at opdage andre fantastiske områder på Bali
• Mange fremragende sportsfaciliteter, vandre- og cykelområder i nærheden
• Udlejningspotentiale gennem Airbnb og Booking.com

Kontakt os i dag for at købe eller sælge ejendom i Bali Indonesien hurtigt online

Rum

Værelser7
Soveværelser7
Badeværelser6
Garager (indvendig)2

Overflader

Levende1157 m²
Møbleret

Gianyar

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Bjergudsigt