Luksusvilla med havudsigt i Ericeirar, Portugal (RC2001-070)

Ericeira
Adskilt to+ etager • 4 rum • 3 seng. • 4 bad. • 403.5 m²
18.364.985 DKK

LAME VILLAER

Denne rummelige og virkelig virkningsfulde villa er indsat i en privat lejlighed og ligger i et af de ædle områder i landsbyen Ribamar nær den charmerende landsby Ericeira med en endelig udsigt over havet og hele amfiteatret, der omgiver den berømte nationale hovedstad for surfing.


Af moderne arkitektur, ikke kun i sit udseende, men også i sin upåklagelige konstruktion, blev intet designet tilfældigt, og alle materialer og finish blev anset for at tilfredsstille kravene fra den strengeste kunde.


Denne fantastiske ejendom, ud over store og charmerende værelser, har også en have, en uendelig pool og panoramaudsigt over Atlanterhavet virkelig foruroligende gør det skiller sig ud fra de andre.


Denne villa har en privat beliggenhed, samtidig med at den giver bekvemmeligheden ved at have alle former for handel og tjenester til stede i en minimumsafstand.


Bestående af tre etager, med total udsigt over havet og haven, har det på 0. sal en rummelig entré, der åbner ud til den store og lyse stue, et køkken af generøse dimensioner, som har direkte adgang til den udendørs terrasse, et soveværelse og et støttebadeværelse, hvor den velovervejede og kvalitet finish skiller sig ud. Den øverste etage indeholder to rummelige suiter med garderobeskabe og en balkon med en fabelagtig og slående udsigt over havet.


-1 etage består af en garage til parkering af to biler, fitnesscenter og vaskeri. Det har også et badeværelse, et rum, der kan blive ideelt til din vinkælder og et teknisk rum med forskelligt udstyr til at understøtte vedligeholdelsen af ejendommen.

Vi ser frem til dit besøg.

Noter:


1. Hvis du er ejendomskonsulent, er denne ejendom tilgængelig for forretningsdeling. Tøv ikke med at introducere dine købere kunder og tale med os for at planlægge dit besøg.


2. For lettere identifikation af denne ejendom henvises til det respektive ID.

Rum

Værelser4
Soveværelser3
Badeværelser4

Overflader

Levende403.5 m²
Faciliteter hentet af AI.
Garage
Have
Swimmingpool

Ericeira

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Vælg dine interesseområder hentet af AI.
Hav
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til hav
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data