Villa Maia

Preveza
Villa • 4 rum • 4 seng. • 4 bad. • 200 m² • ref: 19908
9.624.704 DKK
Denne fantastiske 4-værelses villa ligger direkte ved stranden ved Det Ioniske Hav. Det er designet til at være en moderne to-niveau villa, solgt off-plan, og kan prale af rummelige indendørs og udendørs opholdsområder og udsigt.

Øverste etage består af en stue / spiseplads med fantastisk havudsigt og et stort fuldt udstyret indendørs køkken og et udendørs køkken med en udendørs skyggefuld spiseplads. Det første soveværelse med eget badeværelse, walk-in closet og privat pool ligger også på første sal, hvilket giver en beskyttet og dyb udsigt over bugten, fra soveværelset og den private infinity-pool. Atriummet på bagsiden af villaen giver en overflod af lys.

Stueetagen indeholder tre værelser, hver med eget brusebad og to fælles toiletter. Det ydre område indeholder en stor soldæk, en 8 m × 4 m swimmingpool med udendørs bruser og direkte adgang til havet.

Villaen har egen parkering og anlagt have. De anvendte naturmaterialer og villaens grønne (plantede) tag giver en ren, helt privat atmosfære og sikrer, at huset er helt nedsænket i sine naturlige omgivelser.

Udlejning

Dette er også en ideel villa til ferieboliger; på denne måde vil villaen ikke kun betale for sine egne udgifter, men kan også realisere et betydeligt investeringsafkast. Bygherrens ejendoms- og udlejningsteam har mange års erfaring med at leje high-end villaer og vil ikke kun tage sig af den fulde vedligeholdelse af villaen, men også håndteringen af dine huslejer. Du kan også bruge alle disse tjenester selv, hvis du eller din familie bruger villaen; Ejendommen er klar ved din ankomst, og når du forlader, er alt hvad du skal gøre at lukke døren bag dig.

Beliggenheden

Det er en sjælden mulighed for at købe en ejendom ved stranden beliggende i en rolig, traditionel og uspoleret græsk landsby. Landsbyen Pogonia er sådan en landsby. Denne region kombinerer det bedste fra Grækenland: du vil finde fantastiske strande, smuk natur, kosmopolitiske badebyer og autentiske græske landsbyer. Landsbyen ligger i et betagende smukt, beskyttet sted med smuk udsigt mod det krystalklare vand i Det Ioniske Hav. Oliventræer, vinmarker og fyrretræer når den smukke sandstrand. Et par lokale taverner, caféer og et bageri ligger inden for gåafstand. Gennemsnitlige høje temperaturer mellem maj og oktober spænder fra 23 til 30 grader Celsius.

Desuden ligger Pogonia også i nærheden af hovedbyen Paleros; en hyggelig, autentisk havneby, der tiltrækker hovedsageligt græske sommergæster, men ikke har nogen masseturisme. Men Paleros har alt, hvad du ville forvente af det ideelle græske feriemål, og med to lystbådehavne er Paleros et perfekt udgangspunkt for at udforske den Ioniske øhav. Preveza, Parga og mange andre steder kan også nemt nås i bil for sjov dagsture. Der er også et vandland for børn 2 km fra Paleros. Generelt er forholdene i regionen fremragende til alle vandsportsaktiviteter. Offshore brisen gør paleros-bugten til et ideelt sted at svømme, fiske, sejle, dykke, snorkle og kano under forhold, der minder mere om en sø end havet.

Landsbyen ligger også inden for en halv time fra øen Lefkas, som er let tilgængelig med en bro fra fastlandet. Lefkas er en kosmopolitisk ø i Det Ioniske Hav, der er meget populær blandt folk, der elsker at sejle. Desuden har Lefkas nogle storslåede strande, der er blandt de bedste i verden, med snehvide fine småsten og azurblå vand.

Preveza International Airport ligger på en 30 km lang afstand, hvor der ankommer hyppige flyvninger hver dag. Fra Athens lufthavn kan dette område nås inden for 3,5 timer med nye motorveje, der åbnede i 2018. Fra Thessaloniki er der 4,5 timers kørsel, også på en god motorvej.

Rum

Værelser4
Soveværelser4
Badeværelser4

Overflader

Levende200 m²
Grund590 m²

Preveza

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data