Felt til salg i Neuquen, Villa Pehuenia, Argentina- Ideel udvikling og turisme - Træproduktion

Villa Pehuenia
Byggegrund • 1170 Hektar
19.929.090 DKK

IDEEL TURISTVIRKSOMHED - EKSPANDERENDE OMRÅDE - VENDER UD MOD ALUMINESØEN - SKOVKLÆDT MED 3 SORTER AF FYRRETRÆ

Beliggenhed: Marken ligger 11 km fra centrum af Villa Pehuenia, adgang via asfalteret vej op til 1 km før marken og derefter ad grusvej.

Afstande til interessepunkter:
Villa Pehuenia 11 Km.
Batea Mahuida vulkan (centrum af himlen): 25 km
Neuquen: 304 km
San Martin de los Andesbjergene: 208 km
Zapala: 118 km
San Carlos de Bariloche: 474 km
Buenos Aires: 1.460 km
Santiago de Chile: 790 km (Icalma grænseovergang 25 km)

Jordens egenskaber: Felt i højden med mere end 2,5 km søkyst (Lake Alumine), har en højde på 1.155 meter over havets overflade på søens kyst og når 1.650 meter i det højeste område af marken, der har en skråning orienteret fra vest til øst, der giver uovertruffen udsigt ikke kun over søen, men også over Andesbjergene og solnedgangen. Marken er for det meste skovklædt med Ponderosa Pine (hvid) og Murallana Pine, som allerede er blevet tyndet og respekterer de tilsvarende brandbæltegader. Ifølge en skovbrugsundersøgelse kan træet bruges på cirka 8 år. På toppen er en smuk indfødt park Pehuenes (Araucaria Araucana).
På den nordvestlige side af marken er mundingen af en flod med rigeligt ørredfiskeri. På grund af sin højde modtager marken i vintersæsonen betydeligt snefald.

Forbedringer: Det har to hytter med 2 soveværelser hver i regelmæssig stand (de har været brugt til turisme indtil agio 2018. Hus til udlejere og to skure. Det har arbejdsforbedringer til haciendaen.

Potenciales. På grund af sin placering og dens lettelse har feltet et vigtigt potentiale til at gennemføre en vis udvikling af gårde eller underopdeling (der skal behandles), ud over turist- og produktionspotentialet, hvilket giver en glimrende mulighed for fremtidige investeringer.

 

 

 

Købsbetingelser: Kontakt os

De leverede data er kun illustrative, idet de er underlagt den validering, der følger af skødet eller kommuneplanerne. Salget er betinget af, at ejeren overholder bestemmelserne i AFIP's generelle resolution nr. 2371.

 

Overflader

Levende1170 Hektar
Grund1170 Hektar

Villa Pehuenia

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.