3-værelse-lejlighed 70m² i La Brevine

L'Harmont 235, 2406 La Brévine, Switzerland, L'harmont 1er étage
Lejlighed • 3 rum • 2 seng. • 1 bad. • 70 m² • ref: P21698
6.040 DKK
For at besøge dette overnatningssted bedes du kontakte os på 021 324 04 04 fra mandag til lørdag fra kl. 8.00-21.00 eller anmode herom via formularen med angivelse af dit telefonnummer.

Noviac Immobilier opkræver ingen agenturgebyrer for besøg eller for indsendelse af din ansøgning for nogen af vores ejendomme.

3-værelse-lejlighed på 70 m² til rådighed i La Brévine, en skjult perle i hjertet af Schweiz. Denne indkvartering tilbyder idylliske omgivelser med alle de nødvendige faciliteter til komfortabel levevis. Med sine parketgulve og paneler, undtagen i badeværelset og køkkenet, hvor du finder klinkegulve, kombinerer denne lejlighed rustik charme og praktisk.

Det indre af lejligheden har finish i topkvalitet, hvilket skaber en varm og indbydende atmosfære. De rummelige 3 værelser har rigelig plads til ophold og afslapning. Køkkenet er fuldt udstyret, så du kan tilberede lækre måltider til dig og dine kære. Stuen er det perfekte sted at samles med familie eller venner, hvilket giver et behageligt sted at underholde eller bare nyde øjeblikke af afslapning.

Badeværelset er udstyret med bruser, håndvask og toilet, og det er flisebelagt og flisebelagt, mens resten af lejligheden er prydet med smukke parketgulve og paneler, der tilføjer et strejf af traditionel charme til helheden.

Placeringen af denne lejlighed er også en stor fordel. Beliggende i et fredeligt område, kan du nyde roen i det schweiziske landskab, mens du har nem adgang til byens faciliteter. Skoler, butikker og offentlig transport er alle i nærheden, hvilket gør din hverdag lettere.

Nettohusleje: CHF 800.-
Afgifter: CHF 100.-
Bruttoleje: CHF 900.-

Tilgængelig med det samme eller når det passer dig.

Kontakt:

Noviac Fast ejendom
Telefon : 021 324 04 04 Mandag til lørdag fra 8:00 - 21:00
www.noviac-immobilier.ch

Rum

Værelser3
Soveværelser2
Badeværelser1

Overflader

Levende70 m²
Faciliteter hentet af AI.
Møbleret
Opvaskemaskine

L'harmont 1er étage, La Brévine

Vælg dine interesseområder hentet af AI.
Butikker
Offentlig transport