Luksus fuldt møbleret Duplex til salg, Camporrosso Village, Finestrat, Spanien

Finestrat, Carrer d'Uruguai
Toplans lejlighed • 5 rum • 3 seng. • 3 bad. • 193 m² • Stueetage
4.102.145 DKK

Vi præsenterer for din opmærksomhed et hus i premiumkomplekset "Camporrosso Village", som vil overstige alle dine forventninger og vil være det perfekte sted for dit ophold. Beliggende på et bjerg, tilbyder det en fantastisk udsigt over de majestætiske bjerge i provinsen Alicante og det krystalklare Middelhav. Om aftenen kan du se de romantiske belysninger af byen Benidorm, mens du nyder eftermiddagste på terrassen i dit hus.

Huset betager med sit stilfulde design. På nederste etage er der et stort soveværelse. En ekstra bekvemmelighed er et badeværelse med gulvvarme, et påklædningsværelse og et bryggers med installeret vaskemaskine og vandvarmer. Der er også et lille kontor og en rummelig stue med et fuldt udstyret køkken og en stor hyggelig gårdhave. En grillplads og komfortable havemøbler venter på dig og skaber ideelle betingelser for møder med venner og familieferier.

På øverste etage er der to separate soveværelse suiter, hver med eget badeværelse. Også på gulvet er der et køkken og en rummelig stue med balkon, hvor du kan nyde storslået udsigt over havet og bjergene når som helst på dagen. Derudover er hvert værelse udstyret med aircondition, der fungerer i varme-kold tilstand, for at sikre et behageligt ophold når som helst på året.

Livet i Camporrosso Village er fuld af muligheder for aktiv og afslappende ferie. Komplekset har flere swimmingpools for voksne og børn, sportsbaner, tennisbaner og et fitnesscenter. Og for fuldstændig afslapning finder du et spa-kompleks med sauna og en varm pool med havvand, der er tilgængelig hele året rundt.

I nærheden af komplekset er der også golfbaner, der giver yderligere muligheder for aktivt tidsfordriv.

Det er vigtigt at bemærke, at huset blev bygget i 2021, og komplekset har 24/7 sikkerhed for at sikre din sikkerhed og ro i sindet.

Prisen på dette fantastiske hjem er kun 550.000 euro. Dette er en unik mulighed for at erhverve et luksushus på et af de mest attraktive steder på Middelhavskysten. Gå ikke glip af din chance! Kontakt os nu for mere information og for at arrangere en visning af dette smukke hjem. Din drøm om at leve i luksus og komfort venter på dig!

Rum

Værelser5
Soveværelser3
Badeværelser3
Parkeringspladser (inde)1

Overflader

Levende193 m²
Aircondition
Alarm
Barbecue
Garage
Have
Internet
Møbleret
Opvaskemaskine
Parkering
Samtaleanlæg
Satellit TV
Sauna
Swimmingpool
Tennis
Vaskemaskine
Faciliteter hentet af AI.
Balkon
Fitnesscenter

Carrer d'Uruguai, Finestrat

Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til bjerge
Panoramisk udsigt til by
Panoramisk udsigt til hav
TypeLejlighed
Bygningsår2021
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data