PHT0051-Halic View Apartments

Istanbul
Ny lejlighed • 1 rum • 1 bad. • 67 m² • Øverste etage
1.261.242 DKK

Dette er et boligprojekt beliggende i Halic (Det Gyldne Horn). Hovedsageligt bestående af boliger lejligheder samt kommercielle enheder, tilbyder ejendommen en fremragende mulighed for en person, der ønsker at bo tæt på byens centrum, i et elegant og luksuriøst miljø. Ejendommen er udviklet af ISAS Insaat, som har gennemført flere prestigefyldte og vellykkede projekter siden 2005.

Hvorfor vælge denne ejendom?
 Panoramaudsigt over Det Gyldne Horn.
 Tæt på Basphorus-strædet.
 Udsøgt indvendigt og udvendigt design.

Om placeringen:
Projektet er spredt over en havnefront i Halic, eller Det Gyldne Horn, der adskiller det gamle Istanbul fra det nye, med et travlt kommercielt knudepunkt og parker. Det er kun 500m væk fra Tersane Istanbul, byens nye pulserende kvarter, der tilbyder en pulserende byoplevelse med lokale og internationale mærker, restauranter, to 5-stjernede hoteller, en Museam Plaza med fire moderne museer og en Event Hall. Alle former for uddannelsesmæssige, sundhedsmæssige, rekreative og transportfaciliteter er tilgængelige i nærheden.

Oplysninger om ejendommen:
Projektet består af 46 boliger, der fås i layout på 1+1. Lejlighederne har et Smart homes-system med central aircondition, gulvvarme, parkeringshus, kamerasystem, 24/7 sikkerhed og receptionsservice. Beboerne kan bruge den indendørs sportshal i Tersane Istanbul eller bruge de udendørs fitnessfaciliteter i Haskoy Park. Flere integrerede faciliteter og tjenester er også tilgængelige.

Rum

Værelser1
Badeværelser1
Toiletter1
Parkeringspladser (inde)1

Overflader

Levende67 m²
Grund67 m²
Faciliteter hentet af AI.
Aircondition
Parkering

Istanbul

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
TypeLejlighed
TilstandNy
StåendeHøj standard
Bygningsår2023
KonstruktionstypeBeton
MiljøStille, Grønt, Boligområde