🏡 Luksuriøs villa med massiv pool og elegant design i Sea Horse Ranch, Sosúa, Den Dominikanske Republik

Sosua
Møbleret hus • 4 seng. • 5 bad. • 575 m²
6.942.383 DKK

Kopier nedenstående links til:

Se ejendommen på vores hjemmeside, realtordr.com
➡️https://realtordr.com/property/rdr-40701/

Besøg profilen for noteringsagenten, Robert Maceachern
➡️https://realtordr.com/agent/robert-maceachern/

Velkommen til din drømmevilla! Denne fantastiske ejendom tilbyder en udsøgt kombination af luksus, komfort og uovertruffen stil. Beliggende på en spredt ejendom med en omhyggeligt velplejet, ekspansiv gård.

Når du træder ind i baghaven, vil du blive ærefrygtindgydende over poolens størrelse - det er en sand oase til afslapning og rekreation. Uanset om du vil tage en forfriskende dukkert på en varm sommerdag eller slappe af på solterrassen med en bog i hånden, er denne pool det ultimative midtpunkt for udendørs underholdning.

Med flere soveværelser og badeværelser tilbyder denne villa masser af plads til, at alle kan have deres eget private tilflugtssted. Mastersuiten er et sandt fristed med et luksuriøst badeværelse og et walk-in closet, der helt sikkert vil imponere selv den mest kræsne fashionista.

Denne villa er ikke kun et hus, men et mesterværk af arkitektonisk design og raffineret smag. Hver detalje er nøje overvejet for at give det ypperste inden for komfort og elegance. Fra high-end finish til den omhyggeligt kuraterede indretning, denne ejendom udstråler raffinement og klasse.

Beliggende i den prestigefyldte Sea Horse Ranch, tilbyder denne villa privatliv og ro, mens den stadig er inden for rækkevidde af faciliteter og attraktioner. Uanset om du vil slappe af i privatlivets fred for din egen ejendom eller vove dig ud for at nyde de nærliggende strande, golfbaner eller fine restauranter, tilbyder denne placering det bedste fra begge verdener.

Gå ikke glip af muligheden for at eje denne ekstraordinære villa med sin store have, storslåede pool og upåklagelige møbler. Dette er en sjælden perle, der eksemplificerer toppen af luksuslivet. Kontakt os i dag for at planlægge en privat fremvisning og opleve indbegrebet af raffineret liv personligt.

Rum

Soveværelser4
Badeværelser5

Overflader

Levende575 m²
Grund2414 m²
Aircondition
Have
Møbleret
Parkering
Swimmingpool

Sosua

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.