3 + 1 Dejligt stort sommerhus tæt på stranden

Konaklı
Loft • 3 rum • 3 seng. • 2 bad. • 150 m² • ref: 2660508
1.379.026 DKK
3 + 1 UYGUN KONAK BEACH - KONAK BEACH PENTHOUSE HAVUDSIGT

Dejligt stort sommerhus tæt på stranden
Fantastisk udsigt over Middelhavet. God udsigt over den dejlige have. Aircondition til opvarmning eller køling af både stue og soveværelser. Amerikansk køkken med ovn, komfur, køleskab og opvaskemaskine. Dejligt poolområde. Eksklusivt, meget eftertragtet kvarter. Inden for gåafstand fra stranden. Vicevært for komplekset. Stort og åbent køkken af skandinavisk kvalitet.

Faciliteter
Swimmingpool, Parabol, Parkeringsplads, Sikkerhed, Mulighed for internet, Haveområde

Udstyr
Klimaanlæg, Opvaskemaskine, Farve-tv, Satellit-tv, Boblebad, Vaskemaskine, Tremmeseng, Private opbevaringsrum, El-kedel, Privat solområde, Møbler, Myggenet, Dørtelefon

Alanya Konakli
Konakli er som en miniatureudgave af Alanya.

Alanya Konakli Konaklı er et ideelt sted at nyde både byens action og naturen, når den er bedst.

Om Konakli ligger vest for Alanya. Det er et boligområde med mange hoteller langs kysten. Det har en bymidte, hvor der er mange caféer og restauranter sammen med et indkøbscenter. På mange måder er Konakli som en miniatureudgave af Alanya med en fantastisk blanding af både lokalt liv og et turistmæssigt hotspot. Der strande med mousserende klart vand venter bare på dig at svømme.
Konakli er ikke kun baseret nær kysten som mange andre områder i Alanya, det strækker sig faktisk et par kilometer nordpå tæt på Taurusbjergene. Her finder du en god lokal landsbystemning på grund af de mange gårde i området oppe nordpå.

Aktiviteter Nord for Konakli er der mange aktiviteter til rådighed for naturelskere, da du er i stand til at tage vandreture op i fyrretræskovene og nyde naturen på sit bedste. Shopping er også fantastisk med både indkøbscentre og flere basarlignende muligheder. På en onsdag er der et stort udendørs gademarked, hvor du kan købe mange "kopi" varer samt meget frisk frugt og grøntsager.
Festelskere bør helt sikkert gå til Summergarden, et velkendt udendørs sen aften diskotek. Endelig byder stranden på alt inden for strandliv og vandsport.

Shopping Konakli er et ganske populært område, og har derfor mange slagtere, bagerier og isenkræmmere. Sammen med små købmandsforretninger, der er almindelige i Tyrkiet. Der er et par tøjbutikker, der er lokalt ejede, og der er mere kendte tøjbutikker i det lille indkøbscenter.
Indkøbscenteret ligger ved siden af hovedvejen ved kysten og er et sted, hvor mange lokale tilbringer en del af deres weekender. Udendørsmarkedet ligger også i nærheden.

Offentlig transport Der er mange busser, der kommer til Konakli. En bus kommer omkring hvert 10.-15. minut, der tager dig direkte til Alanyas centrum. Der er selvfølgelig taxier også tilgængelige til enhver tid.
Konakli har også gode transportmuligheder til Alanya og Antalya, hvor lufthavnen ligger, da hovedkystvejen løber gennem byen.

Mad & spisning Konakli tilbyder en bred vifte af spiseområder. Mange af dem er tyrkiske, men der er også mange europæiske restauranter.
Der er også mange kendte mad- og cafékæder i Konakli, og selvfølgelig også mange lokale caféer, der serverer drinks og måltider op til en god kvalitet til den pris, du betaler.

I nærheden Tæt på Konakli finder du flere kulturelle ruiner såsom Hamaxia, ruinerne af en fæstning, der dateres tilbage til det første århundrede i den lokale landsby Elikesik.
Nord for Konakli er der flere gode områder til picnic og både Alanya og Avsallar er nemme at nå fra Konakli.

Wrap up Konakli i alt er en meget aktiv by, med både et lokalt centrum og de mere turistmæssige områder ved havet.

Det er et ideelt sted at nyde både byens handling og naturen, når den er bedst. Du kan nyde de mange aktiviteter, der tilbydes dig i Konakli, ved enten at shoppe i indkøbscenteret, vandre i skovene eller bare hænge ud på stranden eller på en af de mange caféer.

Afstand til den nærmeste strand: 0.5 km
Afstand til de nærmeste butikker: 0.1 km
Afstand til bycentrum: 2.4 km
Årstal: 2007
Soveværelser: 3
Stuer: 1
Badeværelser: 2
Balkoner: 2
Terrasser: 1
Brutto: 150 m²
Pris: 184900 EUR

Rum

Værelser3
Etager3
Soveværelser3
Badeværelser2

Overflader

Levende150 m²
Balkon
Møbleret
Swimmingpool
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Aircondition
Opvaskemaskine
Parkering

Konaklı

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Haveudsigt
Panoramisk udsigt til hav
TypeLejlighed
TilstandGod tilstand
Bygningsår2007
VarmeVarmepumpe