EKSKLUSIVT LEJLIGHEDSHOTEL FRA DET FJORTENDE ÅRHUNDREDE BELIGGENDE I BARRI VELL I GIRONA

Girona, Gerona
Bygning • 5 rum • 5 seng. • 5 bad. • 386 m²
23.142.867 DKK

Eksklusivt og unikt charmerende hotel, som vi finder i det historiske hjerte af Barri Vell i Girona. Bygning af det fjortende århundrede, fuldstændig rehabiliteret og bevare alle detaljer i tiden. Det består af 386 m2, fordelt på 4 etager:

  • I stueetagen finder vi tre værelser, en lille og charmerende hall, hvorfra vi får adgang til stuen, hvor du kan nyde afslappede og behagelige møder, har synlige træbjælker og store buede vinduer med udsigt over terrassen.
  • Første sal fordelt i to smukke lejligheder, med uovertruffen charme, hver med køkken og badeværelse.
  • På anden sal finder vi yderligere to lejligheder, fuldt komplette.
  • Overetage, meget solrig og lys, fordelt i en stor loftslejlighed med skrånende lofter, træbjælker og uovertruffen udsigt over den gamle by Girona, hvor du nemt vil blive transporteret til andre tidspunkter. Det består af en rummelig stue, åbent køkken, et badeværelse og et stort værelse med et stort vindue og udsigt, som du ikke kan glemme.

Bygningsstrukturen af brede stenvægge, smukke hvælvede lofter og træbjælker, stensøjler bevaret med al sin charme. Stengulve og manuelle håndlavede fliser, alle af oprindelse. Store buede vinduer i hele bygningen, der tillader adgang til masser af naturligt lys i hvert af sine værelser. Den smukke gårdhave er et oase af fred, for at nyde rolige eftermiddage i det kølige og få adgang til den romerske mur, der er en del af bygningen, hvorfra du kan nyde uovertruffen udsigt.

Dens beliggenhed er uovertruffen, for hvis der er et rigtig dejligt hjørne i byen Girona er Barri Vell, kendt som "væggene" og "ørnene", et område med forbipasserende, meget besøgt af turister.

Regionen Girona er af ekstraordinær skønhed, du kan vælge en af strandene på Costa Brava, berømt for sit krystalklare vand og smukke landskaber. Et meget vigtigt punkt er dens fantastiske kommunikation med offentlig transport, enten med AVE eller med fly, da det har lufthavnen.

Rum

Værelser5
Soveværelser5
Badeværelser5

Overflader

Levende386 m²
Have
Internet
Møbleret
Opvaskemaskine
Vaskemaskine

Gerona, Girona

TypeBygning
TilstandFremragende tilstand
StåendeStor luksus
Bygningsår1600
MiljøLandområde, Stille, Bjergområde
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data