Luksus 8 sengs villa til salg i Ocho Rios

St. Ann, Mammee Bay Private Estate
Ejendom • 8 rum • 8 seng. • 9 bad. • 1100 m² • ref: ES5553553
24.307.395 DKK
Luksus 8 sengs villa til salg i Ocho Rios Jamaica

Esales Ejendom-ID: es5553553

Ejendommens beliggenhed

Villa L'Horizon, Milne Court, Lot 17, Mammee Bay Private Estate
Ocho Rios
St Ann
Jamaica
W I

Pris i dollars $3.500.000

Oplysninger om ejendommen

Med sin herlige natur, fremragende klima, indbydende kultur og fremragende levestandard er Jamaica hurtigt ved at få et ry som et af de mest ønskelige steder over hele verden at bo eller besøge. På tilbud her er en chance for at foretage en smart finansiel investering i denne storslåede del af verden.

Paradise L'Horizon, en smuk villa beliggende i Jamaica, juvelen i Caribien.

Med sine 8 soveværelser, alle med en-suite / spabad og bruser fuldt airconditionerede værelser, er denne villa perfekt til alle lejligheder. Nyd den betagende udsigt fra de private balkoner eller bare slappe af i den store private pool med jacuzzi, alt dette er beliggende i den eksklusive Mammee Bay Estate, et stenkast væk fra den private strand.

Denne villa har en førsteklasses beliggenhed i Ocho Rios, 10 minutters kørsel fra hovedbyen og nationale skatte såsom Dunns River Falls, Mystic Mountain og Dolphins Cove.

I god stand,
Private haver,
1,02 hektar,
8 soveværelser King og Queen størrelser,
Køkken
Spiseplads,
Utility område,
Separate loungeområder,
Privat Bar
Hjælpere og sikkerhedskvarterer

OM OMRÅDET

Ocho Rios er hjemsted for nogle af Jamaicas bedste ting at gøre og attraktioner at se - på land, i vand og luft.

Hvis du kommer ind fra vestmotorvejen, vil du blive mødt af nogle af de største attraktioner i Ocho Rios næsten øjeblikkeligt. Først skal du vaske af ved de populære Dunn's River Falls, derefter fejes af dine fødder (bogstaveligt talt) ved Mystic Mountain Rainforest og i luften for at svæve over byen. Endelig spis, drik og vær glad ved stranden eller poolen ved Margaritaville for en perfekt afslutning på dagen.

Lige øst for Ocho Rios, se attraktioner som Rio Nuevo kampstedet, Goldeneye ejendom af James Bond berømmelse, og stop ved den spanske bosættelse Port Maria for at besøge nationale arvsteder som Port Maria Courthouse og Fort Haldane fra 1759.

Restauranter i Ocho Rios
De Ocho Rios-restauranter, du i sidste ende vælger at spise på, kommer virkelig ned til, hvilket køkken du er i humør til. Forkæl dig med vores øs berømte jerk retter, nogle af de bedste lokale steder at smage det autentiske måltid er rustikke-chic Scotchies Jerk Centre og Lyming at Walkerswood hvilested lige før den miles lange grønne baldakin af Fern Gully.

Begejstr dine smagsløg yderligere med internationalt indrettede kulinariske valg. Behandl din gane på Stush i Bushens økologiske gård-til-bord-oplevelse i bjergene; prøve en smag af Frankrig på L'Escargot eller tur Italien på Evita; og prøv fusionskøkken på Usain Bolt's Tracks and Records, der vil tage din appetit 'til verden.'

Hvad man skal vide
Hvad du behøver at vide om denne ferieby er, at dens nord-centrale beliggenhed er forbundet med motorvejsveje, der gør rejsen til en leg, uanset om du er landet i Kingston eller Montego Bay. Der er også en privat lufthavn i Boscobel, som ligger 30 minutters kørsel fra ejendommen.

Ocho Rios tilbyder muligvis den mest retfærdige andel af vores skatte. Det opfylder afslappede og eventyrlystne ønsker fra byen til skovene med masser af ting at gøre, der imødekommer både forretnings- og fritidsrejsende.

HOVEDTRÆK:

• 1100m2 boligareal
• 4128m2 grund
• 8 soveværelser
• 9 badeværelser
• Fantastisk udsigt over havet, poolen og bjergene
• Privat have
• Privat parkering
• Privat pool
• Tæt på vigtige faciliteter som supermarkeder og apoteker
• Tæt på mange gode barer og restauranter
• Fantastisk base, hvorfra man kan opdage andre fantastiske områder i Caribien
• Mange fremragende sportsfaciliteter, vandre- og cykelområder i nærheden

Kontakt os i dag for at købe eller sælge ejendom i Saint Ann Jamaica hurtigt online

Rum

Værelser8
Soveværelser8
Badeværelser9

Overflader

Levende1100 m²
Balkon
Faciliteter hentet af AI.
Aircondition
Parkering
Swimmingpool

Mammee Bay Private Estate, St. Ann

Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til hav