Villa adagio, Laguna Drive, San Pedro Ambergris Caye,Belize

San Pedro, Laguna Drive, San Pedro Ambergris Caye, Belize
Villa • 7 seng. • 8 bad. • 6000 Kvadratfod
15.250.538 DKK

Villa Adagio er en privat ejendom ved stranden, som ligger i den prestigefyldte Tres Cocos-underafdeling med betagende udsigt over Barrier Reef.

Hovedhuset tilbyder en stor nedsænket stue, silkegardiner, elegant tiltalende møbler og et fuldt udstyret brugerdefineret underholdningscenter. Det rummelige kommercielle køkken er en koks drøm, fuldt udstyret og indrettet for at gøre madlavningsoplevelsen til en fornøjelse. Det håndlavede spisebord har komfortabelt plads til en gruppe på 8. En malerisk siddekrog til at læse en bog eller nyde udsigten fra køkkenet med en kop kaffe er en charmerende ekstra funktion. Hovedhuset har 4 soveværelser, hver med eget badeværelse og balkon. Det rummelige primære soveværelse har glasdøre med mahognibeklædning, der fører til den store balkon designet til privatlivets fred med direkte udsigt til barriererevet og Det Caribiske Hav. Badeværelset har jacuzzi også med direkte havudsigt, bruser og håndvask.

Coach House funktioner omfatter masser af opbevaring, garage, stueetagen studio lejlighed med balkon, anden sal 2 soveværelser 2 badeværelser lejlighed med balkon og en tagterrasse bar og opholdsstue, hvor du kan nyde en kold drik, den kølige tropiske brise og fantastisk udsigt.

Hele villa- og poolområdet er flisebelagt med importeret tyrkisk travertin. Beklædning og støbning, kabinet, døre og vinduer er alle specialfremstillede af massiv mahogni, cedertræ, Santa Maria og andre eksotiske træsorter, der omgiver dig med varme og luksus. Søjlerne og buerne i og uden for villaen hentyder til dens middelhavsindflydelse, som er unik for øen.
Poolen, kajen, havekrogene og frodige tropiske landskabspleje fuldender udseendet og følelsen af dette private strandparadis.

Rum

Soveværelser7
Badeværelser8

Overflader

Levende6000 Kvadratfod
Grund14000 Kvadratfod
Faciliteter hentet af AI.
Balkon
Garage

Laguna Drive, San Pedro Ambergris Caye, Belize, San Pedro

Visninger og orientering hentet af AI.
Haveudsigt