Hus at købe i Rio de Janeiro, Brasilien

Rio de Janeiro
Palæhus • 12 seng. • 10 bad.
27.344.968 DKK

Dette palæ ligger en kort gåtur fra havet (200 m fra stranden) i det eksklusive boligområde Joá, mindre end en halv times kørsel fra Ipanema og Leblon. Oprindeligt bygget i 1968, er det blevet fuldstændig redesignet med omhyggeligt udvalgte originale kunstværker fra Brasilien og verden, et blandet udvalg af lokale markedspladser og moderne kreationer fra lokale og internationale designere.

Omgivet af ekstravagante eksotiske haver præsenterer palæet sig køligt og elegant, et unikt sted, der tilbyder storhed i en rolig intimitet. Åbning af palæets indgangsdør vil efterlade dig målløs med sin 180 ° panoramaudsigt over den vidunderlige by: havet, pedra da gávea, Morro Dois Irmãos, strandene i São Conrado og Ipanema, Tijuca-skoven, Kristus Forløser og Cagarrasøerne.

Med udsigt over havet har det 07 suiter designet i en overdådig regnbue af farver og stiliseret i en ånd af intim elegance, der blander sprudlende antikviteter og moderne genstande. Hver suite er opkaldt efter den farve, den fejrer: sort, lilla, hvid, grøn, lyserød, blå og gul. Alle nyder den spektakulære panoramaudsigt over havet med private balkoner, der får gæsterne til at føle sig unikke og en del af en af de smukkeste udsigter over Rio de Janeiro.

Ejendomskode: CA0017-EBLU
LuxoBrasil: #813

Rum

Soveværelser12
Badeværelser10
Parkeringspladser (inde)5

Overflader

Grund1134 m²
Aircondition
Alarm
Barbecue
Garage
Have
Møbleret
Samtaleanlæg
Satellit TV
Swimmingpool
Faciliteter hentet af AI.
Balkon

Rio de Janeiro

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til bjerge
Panoramisk udsigt til by
Panoramisk udsigt til hav
TypeHus
Bygningsår1968