Lejlighed for Køb i El Ejido, Spanien

El Ejido
Lejlighed • 2 rum • 2 seng. • 1 bad. • 78 m² • ref: 15337/4881
820.461 DKK
Ny paradisisk udvikling i Almerimar (El Ejido, Almeria), bestående af flere blokke af 2-værelses turistlejligheder, nogle af dem med udendørs terrasseområde og / eller fællesarealer og solarium. Det er et drømmekompleks med alle bekvemmeligheder og finish af høj kvalitet, omgivet af natur og kun få minutter fra stranden og golfbanen.

Alle turistlejligheder er udstyret med alt hvad du behøver for at flytte ind, fremhæver køkkenet, der er udstyret med møbler og apparater, soveværelserne og stuen, der er fuldt indrettede og alt hvad du behøver at nyde fra nu af.

Alle lejligheder har smart-tv, aerotermia, møbler i middelhavsstil og dekoration, så den eneste bekymring vil være at slappe af og nyde væk fra eventuelle problemer.

De fælles områder tilbyder: Fælles swimmingpool, rekreative områder for de små i huset, cafeteria, privat bar, legepladser, anlagte grønne områder....

Afslutningsvis er dette en unik mulighed for at erhverve turistlejligheder, der er perfekte til at nyde Almerias kyst med hele familien. En state-of-the-art ejendom beliggende i et område med alle faciliteter og en bred vifte af fritidsaktiviteter for enhver smag.

Sælges fuldt møbleret, klar til at nyde.

Ekstra garage.

Kampagnepriser:
2 soveværelser fra 95.000€ til 152.000€.

Rum

Værelser2
Soveværelser2
Badeværelser1

Overflader

Levende78 m²
Swimmingpool
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Møbleret
Parkering

El Ejido

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Uforhindret udsigt til hav
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data