Gå ikke glip af investeringsmuligheden i luksusstedet i Kepez, Antalya

Çankaya
Lejlighed • 3 rum • 2 bad. • 80 m² • 1. etage • ref: 326412
1.156.662 DKK
1.231.286 DKK-74.623

I Antalya, byen med hav og sol på Middelhavskysten i Tyrkiet, øger Buy Home Antalya selskab sin tiltrækningskraft endnu en gang med sine nye projekter. Buy Home Antalya, som har fået en privilegeret plads i Antalyas komfortpræferencer siden den dag, det blev grundlagt, fortsætter med at tilføje farve til dit liv med nye projekter, der vil vække spænding. Vi er altid med dig med vores tjenester, der giver tillid til alle transaktioner såsom forhandling, overdragelse af skøde, el-vand-abonnement, leje osv. Tjek anmeldelser af vores glade kunder og bliv til sidst en af dem ;-)

Vores lejligheder er beliggende i Kepez, som er den mest investerede region i Antalya, som er vært for sociale og offentlige projekter såsom byskov, byhospital og sporvognslinjer, og derfor stiger dens værdi dag for dag.

Vores moderne lejligheder har udsigt over bjergene og skoven samt gåafstand til bus (50 m.) og sporvogn (1,9 km) stoppesteder, pengeautomater, markedspladser og markeder. Der er 400 m til nærmeste hospital, 3 km til nærmeste indkøbscenter, 7 km til Kaleiçi (den gamle bydel), Marina og Mermerli Strand, 11 km til Antalya Lufthavn.

Boligkomplekset bygget på et samlet areal på 3.300 m² består af i alt 42 lejligheder i 3 blokke som 2 + 1, 3 + 1 og 4 + 1 og har et familieformat. Der er indendørs og udendørs parkeringspladser, swimmingpools og Aqua Park, elevator, fitness, lobby, børneklub og legepladser, kamelia, centralt satellit-tv-system, sikkerhedskabine og krypteret indgang med sikkerhedskameraer.

2, 3 og 4 værelses lejligheder har en stue, et separat køkken, elektriske persienner, en video intercom, en-suite badeværelser og 2 balkoner. Moderne designede lejligheder har smart home system, gulvvarme, aircondition infrastruktur, kombikedel, internet infrastruktur, satellit-tv-system, brusekabine, køkken sæt, spot & led belysning, stål dør, garderobe.



Denne meddelelse integreres automatisk af RE-OS Real Estate MLS-programmet .

Rum

Værelser3
Etager7
Badeværelser2

Overflader

Levende80 m²
Total90 m²
Elevator
Samtaleanlæg
Faciliteter hentet af AI.
Fitnesscenter
Parkering
Swimmingpool

Çankaya

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Lille udsigt til bjerge
Lille udsigt til skov
TypeLejlighed
Bygningsår2023
VarmeGas