Fremragende T4, Duplex Penthouse havudsigt

Costa da Caparica, Rua dos Pescadores
Penthouse • 4 seng. • 4 bad. • 206.8 m² • Øverste etage
Pris på basis af efterspørgsel

Denne ejendom er beliggende på Costa da Caparica, fiskerby, berømt for sine smukke strande og omkringliggende natur. Et par kilometer fra Lissabon tilbyder alle faciliteter i en by (skoler, banker, supermarkeder, apoteker, barer, restauranter ...)
Denne storslåede duplex på 367,70 m2 bruttoareal med fantastisk havudsigt består af to etager. I den første Vi har en entré, som fører os til to soveværelser (suiter) et af dem med adgang til terrassen med havudsigt. Vi kan stadig finde det fuldt udstyrede køkken med AEG-apparater og et værelse på 42,20m2 også med adgang til terrassen med havudsigt. På øverste etage finder vi to store soveværelser, begge suiter med fuldt badeværelse og indbyggede skabe. Den øverste etage er omgivet af en terrasse på 69,46m2, som tilbyder en fantastisk udsigt over havet og klipperne.
Denne fantastiske Penthouse skiller sig ud for sin lysstyrke, sine store terrasser, med privilegeret havudsigt, men også for sin høje kvalitet finish, aircondition, central vakuum, flydende gulve i ædelt træ, termisk og akustisk isolering, dobbelt ramme, elektriske persienner med blackout system. Drag også fordel af en garage til fire biler og opbevaring på 2,60m2.
Uden tvivl en fremragende investeringsmulighed for at tjene penge eller til permanent bolig på et af de mest privilegerede steder, ved havet.

 

https://www.youtube.com/watch?v=7RZkoPqLofg

Rum

Soveværelser4
Badeværelser4
Garager (indvendig)1

Overflader

Levende206.8 m²
Aircondition
Elevator
Garage
Opvaskemaskine
Samtaleanlæg
Vaskemaskine
Faciliteter hentet af AI.
Balkon

Rua dos Pescadores, Costa da Caparica

Vælg dine interesseområder hentet af AI.
Hav
Supermarked
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til hav
TypeLejlighed
TilstandFremragende tilstand
StåendeStor luksus
Bygningsår2010
KonstruktionstypeBeton
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data