Ioniske Nest Studios

Preveza
Lejlighed • 1 rum • 1 seng. • 1 bad. • 35 m² • ref: 154034
880.141 DKK
Disse to nyrenoverede lejligheder er blevet renoveret op til en høj standard på den joniske strandpromenade, kun få skridt væk fra vandkanten.

Begge studios har et lyst boligareal på 35 kvm. En af dem er placeret i stueetagen, mens den anden ligger på øverste niveau. De deler et lignende layout: En stue med åbent køkken og en dobbeltseng samt et komfortabelt badeværelse og en opbevaringsplads. Desuden breder de sig ud på 12,5 kvm terrasser for at nyde øjeblikke af afslapning hele sommeren.

Ionian Nest-komplekset består af 14 lejligheder med en stor fælles pool og et soldæk med solstråler og parasoller, der skal bruges af alle ejere. Komplekset tilbyder rummelige udvendige uden at hindre privatlivets fred for hver ejendom. Når du vil, kan du tage en dukkert i poolen eller gå til stranden i Pogonia, som ligger kun 100 meter væk.

Helt renoveret (2021) og klar til indflytning, sælges de med møbler og elektriske apparater inkluderet.

Pris:

  • Studio i stueetagen: SOLGT

  • Studiolejlighed på første sal: € 118.000


Sted

  • Landsbyen Pogonia ligger i et betagende smukt, beskyttet sted med smuk udsigt mod det krystalklare vand i Det Ioniske Hav. Oliventræer, vinmarker og fyrretræer når indtil den smukke sandstrand. Et par lokale taverner, caféer og et bageri ligger inden for gåafstand.

  • Pogonia ligger også tæt på hovedbyen Paleros (5 minutters kørsel); en hyggelig, autentisk havneby med egen lystbådehavn, der primært tiltrækker græske sommergæster, men ikke har nogen masseturisme. Preveza, Parga og mange andre steder kan også nemt nås med bil til sjove dagsture. Offshore brisen gør den beskyttede bugt Paleros til et ideelt sted for svømning, fiskeri, sejlads, dykning, snorkling og kano under forhold, der minder mere om en sø end havet.

  • Landsbyen ligger også inden for en halv time fra øen Lefkas, som er let tilgængelig med bil via en bro fra fastlandet. Lefkas er en kosmopolitisk ø i Det Ioniske Hav, der er meget populær blandt folk, der elsker at sejle. Desuden har Lefkas nogle storslåede strande, der er blandt de bedste i verden, med snehvide fine småsten og azurblåt vand.

  • Preveza International Airport ligger 30 km væk, hvor hyppige flyvninger fra mange europæiske byer ankommer fra april til oktober. Fra Athens lufthavn kan dette område nås inden for 3,5 timer med nye motorveje, der åbnede i 2018. Fra Thessaloniki er det en 4,5 timers kørsel, også på en god motorvej gennem de smukke Pindos-bjerge.

Rum

Værelser1
Soveværelser1
Badeværelser1

Overflader

Levende35 m²
Faciliteter hentet af AI.
Møbleret
Terrasse

Preveza

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til bjerge
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data