Karlovasi feriehus

Karlovasi
Hus i landsby • 2 rum • 2 seng. • 2 bad. • 117 m² • ref: 153615
2.148.018 DKK
I hjertet af Karlovasi, Samos og kun en gåtur væk fra den ægæiske strandpromenade, har dette feriehus en førsteklasses beliggenhed. Både lufthavnen og havnen på Samos kan nås på højst en times kørsel.

Denne moderne designede to-etagers ejendom består af to autonome lejligheder forbundet via en udvendig trappe. Begge niveauer har et soveværelse, badeværelse og en åben stue med køkken. Et fritliggende anneks på 12,5 kvm giver plads nok til opbevaring. De to lejligheder kan bruges som hovedbolig plus gæstebolig, men også som separate udlejningsejendomme.

Udenfor er det 3000 kvm store areal helt indhegnet med en port. Her finder du garagen og en rummelig have, midt i en olivenlund.

Sted

Samos har et enestående naturlandskab, smukke strande, god vin og monumenter af stor kulturel betydning. Vandre på Mount Kerkis, besøg klosteret Zoodochou Pigis, det arkæologiske syn af Pythagorion og Hera-templet.

Øen byder på mange steder, hvor du kan opleve et levende natteliv og andre, hvor du kan nyde aktive eller afslappende øjeblikke. Uanset hvor du går til, kan du besøge interessante steder som de populære landsbyer Vathy, Karlovasi eller Kokkari og de fjerntliggende landsbyer Marathokampos, Kerveli eller Mykali med sine brostensbelagte gyder.

Rum

Værelser2
Soveværelser2
Badeværelser2

Overflader

Levende117 m²
Grund3034 m²
Faciliteter hentet af AI.
Garage
Have

Karlovasi

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Haveudsigt
Uforhindret udsigt til hav
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data