Luksuslejligheder med udsigt over havet og søen til salg i Büyükçekmece

Güzelce
Ny lejlighed • 1 rum • 2 seng. • 1 bad. • 146 m²
2.078.970 DKK

Om projektet;

Med sine 80 lejligheder tilbyder projektet ikke et nyt hus i Büyükçekmece, men et nyt liv. Det giver særlige muligheder for dem, der både ønsker at investere og leve. Med de sociale faciliteter på stedet er alt placeret i nærheden af dig. Tilbyder et nyt liv i Büyükçekmece, Istanbuls stigende værdi, tiltrækker projektet købernes opmærksomhed med udsigt over havet og søen.

Büyükçekmece boligprojekt tilbyder sociale muligheder, som alle kan drage fordel af på samme tid. Der er udendørs pool og børnepool muligheder i projektet. Områder, hvor du kan nyde vandet uden at sige stort eller småt, venter på dig. Du kan blive involveret i et stressfrit liv ved at drage fordel af tyrkisk bad, sauna og massagefaciliteter sammen med den udendørs pool.

boligprojekt; Det er 50 m til E-5, 500 m til stranden, hvor du kan tage lange gåture, 850 m til marinaen, 6 km til TÜYAP, 100 m til metrobussen, 6 km til TEM Connection Road, 16 km til Hadımköy Tolls. Projektet ligger et skridt væk fra mange offentlige hospitaler, skoler, markedspladser og markeder, især offentlige transportmidler.

Rum

Værelser1
Soveværelser2
Badeværelser1
Toiletter1
Parkeringspladser (inde)1

Overflader

Levende146 m²
Grund5000 m²
Alarm
Elevator
Garage
Parkering
Satellit TV
Sauna
Swimmingpool

Güzelce

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Uforhindret udsigt til hav
Uforhindret udsigt til sø
TypeLejlighed
Bygningsår2022