Lejlighed til leje i Barcelona, Spanien

Barcelona, 12 Carrer de Santaló
Opbevaringsrum • 1 bad. • 56 m² • 1. etage • ref: San
8.205 DKK

Midlertidig leje fra 9 til 11 måneder, møbleret studie i Santaló med Travesera de Gracia, 100 meter fra Avenida Diagonal, finder vi dette loftsstudie, der består af en stue med et vindue til gaden, med et integreret tekøkken, i samme rum er hvileområdet med dobbeltseng, kommode og natborde. , der er et ret rummeligt omklædningsrum og et badeværelse med brusekabine. Køkkenet er fuldt udstyret med komfur, røghætte, ovn, vaskemaskine, tørretumbler og køleskab med fryser.
Gulvene er parket og studiet er meget velholdt, bygningen er ved Nuñez y Navarro med elevator og concierge service hele dagen. Området er uovertruffen, ved siden af Travesera de Gracia og Diagonal, meget tæt på Calvet, meget kommercielt og godt forbundet.
Det er midlertidig leje fra 9 til 11 måneder, ideel til enlig person eller par. Kæledyr er ikke tilladt. Solvente personer med en ansættelseskontrakt i Spanien og påviselig anciennitet eller solvens anmodes om. Ansættelseshistorie, ansættelseskontrakt, sidste 3 lønsedler vil blive anmodet om, indkomsten må ikke overstige 30 / 35% af lønningslisten
Der kræves et depositum på 2 måneder, løbende måned og agenturgebyrer, 10% af en livrente plus moms.
Kom og besøg det!

Rum

Etager7
Badeværelser1

Overflader

Levende56 m²
Grund63 m²
Elevator
Møbleret
Samtaleanlæg
Vaskemaskine
Faciliteter hentet af AI.
24/7 concierge

12 Carrer de Santaló, Barcelona

TypeLejlighed
Bygningsår1968
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data