Villa med pool

Palaia
Ejendom • 4 rum • 4 seng. • 3 bad. • 280 m² • ref: C-106
3.954.059 DKK
SMUK 4 BDR VILLA MED SWIMMINGPOOL, HAVE, PALAIA, TOSCANA

Vi befandt os i den umiddelbare landside ud for Palaia, blandt de sydlige Pisa-bakker, nedsænket i den toscanske landside og kun en kort køretur fra alle tjenester og faciliteter.

Ejendommen er tilgængelig via automatiseret port, og en kort køretur fører til parkeringspladsen og huset. Denne private villa ligger på 1.000 kvm. af haven, på et højt hus, der viser Palaia mod nord og dalen mod Castelfalfi og derefter Volterra mod syd, omgivet af udsigt og vegetation. Selvom det er en moderne bygning, viser den stadig varmen fra toscansk livsstil, da den blev bygget af en beboer i slutningen af 1900 og dermed genforenede mere moderne bygningsteknologier for at give mulighed for en komfortbolig.

Udfyld denne ejendom en smukt indrettet swimmingpool, som ligger i en solrig beliggenhed med dejlig udsigt over både Palaia og landet, med eget lysthus for at nyde tiden ved poolen, men repareret fra den varme sommersol.

Ejendommen måler omkring 260 kvm. og udvikler sig i stueetagen og første sal plus et brugbart loft. Hovedindgangen ligger i stueetagen og åbner ud mod en meget generøs opholdsstue med en dobbelt pejs og dobbeltdøre, der åbner ud mod baghaven og panoramaudsigt ud over. Dette åbne rum fører ud til den rummelige spisestue og et stort separat køkken. Alle disse værelser har en sydvendt udstilling med masser af naturligt lys, der kommer gennem de franske døre og vinduer, der åbner ud til haven. Også på denne etage er et vaskeri / bryggers og et badeværelse med bruser. Sidst men ikke mindst er der adgang til et stort rum, der bruges som en 'taverna', det italienske ord for at beskrive et opholdsområde adskilt, men knyttet til hovedhuset, der bruges til at være vært for fester og middage, med sin egen indbyggede træpejs kommer ovn / grill.

En vigtig trappe fra midten af stueetagen, som også udgør den naturlige opdeling fra stuen og spisestuen, fører til første sal, igen med masser af naturligt lys, der strømmer ind fra de mange vinduer. Her er der 4 soveværelser, hvoraf 3 dobbeltværelser, og to badeværelser med bruser og eller badekar. I den fjerne ende af korridoren er et lille opbevaringsrum, som også fører til en vindeltrappe, der fører på loftet, som har rimelig højde for at give mulighed for at skabe et boligareal kommer soveværelse, og potentielt også tilføje et yderligere badeværelse, hvis man ønsker det.

Selve konstruktionen, som den blev skabt som hovedbolig for en lokal familie, er i topklasse, intet sparet i både materialer og anvendte teknikker. Alle forsyningsselskaber er i fuld funktionsdygtig stand, og værelserne viser stor respekt for store rum og anvendelighed af naturligt lys.

Grundene er meget velholdte, fuldt indhegnet, og der er også mulighed for at erhverve yderligere jord omkring det, hvis man ønsker at tilføje mere privatliv.

For dem, der satte pris på moderne komfort, er ejendommen klar til at flytte ind, mens vi for dem, der ønsker mere 'traditionelt' interiør, har arkitekter, der nemt og uden stor indsats og omkostninger kan skabe et mere charmerende udseende til de indre rum, som f.eks. bjælkelofter.

Ejendommen er ideel som et andet hjem for en familie, der nyder landet og komforten ved at have alle de tjenester og faciliteter i nærheden, og det har også potentialet til at generere en sund afkastinvestering med turistudlejning.

Vigtigste afstande:

Palaia 3,5 km; Castelfalfi 20 km; Lajatico 20 km; Castelfiorentino 30 km; Pisa Internationale Lufthavn 39 km; Livorno (havet) 49 km; San Gimignano 40 km; Firenze 70 km;

Pris forespørgsel: €530.000

a)+ b)

Ejendommen kan forbedres yderligere med køb af en anden tilstødende grund med to bygninger på 156 kvm. plus privat jord, nu registreret som laboratorium og stald, med det formål at renovere og skabe en anden bolig, enten separat eller en del af den første bygning. Forhør dig hos os for yderligere information. Prisen for de to ejendomme er € 680.000.

Del denne ejendom på

* Reference: C-106
* Pris: 530.000,00 €
* Kvadratmeter: 280
* Antal værelser: * 4 soveværelser
* 3 badeværelser
* Have: Ja
* Kvadratmeter Have: 1.000
* State Property: renoveret
* Pool: Ja
* Energisk klasse: in corso di valutazione

Rum

Værelser4
Soveværelser4
Badeværelser3

Overflader

Levende280 m²
Swimmingpool
Faciliteter hentet af AI.
Have

Palaia

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til have
Udsigt til bakker
Uforhindret udsigt til landet
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data